Jobbigt...

Det är lite jobbigt just nu. Pauls gudfar har precis gått bort efter att ha varit dålig en längre tid. Så väldigt sorgligt. Paul skulle ha åkt upp nu på lördag eller söndag för att se honom på sjukhuset & nu känns det så där riktigt tungt att vi inte såg till att det där besöket skedde tidigare... Usch, riktigt dåligt samvete för att livet rullade på här hemma & att vi sköt på det till förmån för att fixa med huset.
 
För att göra saker & ting extra jobbiga fick jag just tillbaka resultatet från mitt diabetes test & även om blodsockret låg där det skulle gjorde mina järnvärden INTE det. Så nu har jag strikta order om att jag måste börja ta flytande järntillskott omedelbart & så testar vi igen om en månad. Förklarar ju varför jag varit så himla trött på sista tiden, men jag hade gärna sluppit det här orosmomentet... 

Kommentarer
Postat av: Malin C

:( Beklagar..


Mitt järnvärde blev riktigt lågt ett tag och jag hade svårt för de starkaste tabletterna (magen protesterade). Jag bytte till en som bara var 30% av den starka men tog den på kvällen tillsammans med folsyra och apelsinjuice och undvek mjölkprodukter ett par timmar innan. De sakerna ska tydligen hjälpa kroppen att ta upp järnet lättare. Alla är ju olika men det funkade bra för mig och jag fick upp det på tre veckor.
Hoppas att du snabbt får upp det, man mår ju SÅ mycket bättre sen!

Svar: Tack - känns väldigt ledsamt just nu.
När det gäller järnet är det väl magen som jag är allra mest orolig för, den är så dålig som det är nu att jag inte vill tänka på vad tillskottet kommer att göra med den. Fast gör det att jag blir piggare & återhämtar mig bättre efter förlossningen är det väl helt enkelt något jag bara får ta. Skönt att höra att du i alla fall fick upp dina värden så snabbt igen!
Ida

2014-09-04 @ 19:56:42
URL: http://mclapper.blogspot.se/
Postat av: M

Beklagar, så ledsamt :(

Angående järnvärdet har jag dessvärre inga supertips att ge. Kämpade själv med att försöka höja det utan att lyckas så där jättebra, hoppas det går bättre för dig! :)

Svar: Tack!
Håller tummarna för att det ska se bättre ut med järnet om en månad, får väl försöka både med mat & tillskott.
Ida

2014-09-04 @ 23:19:30
Postat av: Alex

Beklagar. De är så himla lätt att alltid tänka att man har en till helg, i morgon, nästa vecka, tror alla tänker så och gärna skjuter på sånt som är jobbigt att möta.


Tror de flesta gravida behöver ta järntillskott, så de kommer säkert komma upp lite snart igen. Och de är ju skönt att hitta en anledning till tröttheten, som faktiskt går att fixa.

Svar: Det är ju det & i det här fallet har det ju också varit svårt att komma iväg eftersom vi bara hinner renovera ordentligt på helgerna. Då har det varit svårt att lägga en heldag åt sidan, vilket vi naturligtvis ångrar nu - så förhoppningsvis är det här något vi lär oss av!
& ja, det är ju hemskt mycket bättre än att åka på graviddiabetes - så på så sätt är jag ändå tacksam för att det är något så pass enkelt!
Ida

2014-09-06 @ 07:54:33
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0