Skit också...

Ni vet lagen om att merjobb föder merjobb... Så sann. Igårkväll pratade Paul & jag lite löst om att riva ut golvlisterna i vårt lilla badrum. De var i dålig form i förstaläget & lortfian som bott här innan hade väl inte direkt bidragit till att göra dem så mycket bättre. Vet inte om Paul hade någon mental agenda för när utbytet skulle ske, men jag är inte den som är den så idag satte jag kofoten i listerna & bände lös eländet. Bara för att mötas av detta:
Alltså... det ska lämnas ett litet gap mellan gipsskivorna & golv/tak för att tillåta huset att röra sig, men betoningen är på LITET. Inte ett gap stort nog för att ens katt ska kunna knöla sig in mellan väggarna! Så nu känner jag mig lite trött - både på husbyggarna & på mig själv som inte kunde låta bli att pilla bort den sabla golvlisten! Nu får vi se vad Paul säger om det hela, förhoppningsvis har han något bra fix för att lösa den här frågan. I fortsättningen, måste försöka komma ihåg att inte vara så klåfingrig!

Kommentarer
Postat av: Jo

Suck! Alltså, hus som är ca 100 år i Sverige brukar vara väldigt bra byggda eftersom det var på den tiden de visste hur saker och ting gjordes ordentligt och på riktigt. Verkar ju verkligen inte som att samma anda fanns i Kanada vid samma tidpunkt...

Svar: Ja jo, men det är ju i SVERIGE - här tvivlar jag på att konceptet "välbyggt hus" ens existerar. Fina hus, absolut, men jag tror att alla sitter på åtminstone en handfull skavanker som vi bara skakat på huvudet åt hemma.
Ida

2014-09-26 @ 14:28:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0