Nej jag begriper inte...

Jag kan ju inte påstå att jag följer svensk inrikespolitik med något brinnande intresse (inte kanadensisk heller för den delen), men jag hajade till idag när jag läste att Miljöpartiets språkrör Åsa Romson är den partiledare som svenska folket har allra minst förtroende för. Alltså... att en person som sitter som minister i sveriges regering har MINDRE förtroende från folket än någon som vickar som partiledare för Sverige Demokraterna är ju HELT vansinnigt! Jag röstar inte på Miljöpartiet, men i den här frågan känner jag bara - hur tänker folk?!
 
"Nej men jag har nog lite mer förtroende för någon som dragit på sig en kavaj & tagit bilen från Harlösa in mot storstan för att försöka göra Sverige riktigt härligt främlingsfientligt!"
 
Eller, har jag missat något? Har Åsa kanske gett tummen upp för "jakt på järv med skoter", sets i minkpäls med prislappen kvar eller - GASP - blivit påkommen med att inte källsortera? & även om Åsa nu blivit påkommen med att okynneskasta stekpannor i pappersåtervinningen... Det är ju ändå inte som att, åh jag vet inte... förklara att judar & samer inte är svenskar. Det här med att förstår sig på omvärlden & sina medmänniskor - inte något jag alltid känner är så lätt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0