Time capsule...

Vi har haft en rakt igenom jätte härlig dag! Mötte först upp med Kristen & Daisy & medan vi alla var på väg till den park där vi sen skulle träffa ett par till vänner mötte vi Paul & Amie. Som var ute på bröllopsdagspromenad! Visar sig alltså att det par som vi var på middag hos förra söndagen, & som ska komma hit på middag på torsdag, är gifta precis samma dag som oss, för två år sen de med. Oddsen på den?! I vilket fall, något försenade kom vi till vår lilla picnic träff med Anne & Chloe - spenderade sen ett par timmar med att dricka rose & äta avocadowraps innan vi knatade hem. Lite lax på grillen & så öppnade vi äntligen upp vår "tidskapsel" från bröllopet!
Tanken var ju att vi skulle ha gjort detta för ett år sen, men kapseln innehöll en flaska av vårt favoritvin & förra augusti var det ju inte riktigt aktuellt att dricka av den - så allt fick stå orört till i år.
Så himla roligt & i vissa fall rörande att läsa igenom alla lappar som folk lagt ner. Det fäldes någon tår både för att vissa saker var så söta & för att andra saker var så rakt igenom tokroliga!
Hahaha!
Nu är tanken att vi ska lägga i en ny flaska plus var sitt litet brev till varandra & så öppnar vi upp kapseln om 365 dagar då det är dags för läder-bröllop!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vilken mysig bröllopsdag! ❤️

Grattis igen till er båda.
Kram

Svar: Tack, tack! Kan knappt förstå att det redan gått 2 år!
Kram!
Ida

2015-08-04 @ 06:59:57
Postat av: Målvaktsmamman

Vilken härlig bröllopsdag och vilken rolig idé med er låda:) Grattis igen till er. Kram

Svar: Det var verkligen roligt att öppna upp den, så jag är så glad för att vi faktisk tog tiden att sätta ihop den samt släpa den fram & tillbaka över Atlanten. :)
Ida

2015-08-04 @ 09:52:56
URL: http://malvaktsmamman.logg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0