Two babies!

Kristen från min torsdags- & min fredagsgrupp flyttade en gata ifrån oss idag. Det är så nära att vi nästan kan se deras hus från vårt! Men att flytta med bäbis känns ju som en så där härlig ekvation, så vi tog hand om hennes lilla Daisy ett par timmar kring lunch för att de skulle få fokusera på att kånka kartonger. Visade sig vara ett väldigt bra drag! Tor är nämligen inne i en drama fas där ALLT är jobbigt, men så länge han hade Daisy att hänga med glömde han bort det större delen av tiden.
Vem hade trott att det skulle vara lättare att ta hand om två bäbisar än en?! Men så var absolut fallet, så fort Daisy lämnade för sitt fick Tor ett episkt litet sammanbrott... Han må vara tre äpplen hög, men han sitter känslor nog för en hel smurfby!

Kommentarer
Postat av: Jo

Sötisar! Men att det är lättare att ta hand om två än en kanske öppnar lite mer för ett syskon? ;)

Svar: Hahaha! Um... Eller så är det bara att bita ihop & ta sig igenom den här 8.5 månaders fasen. På riktigt, de senaste dagarna har han varit jobbigare än vad han var när han var nyfödd. Men han vaknade med ett leende nu i morse så jag håller tummarna för att vi börjar se ljuset igen! Förresten, skype snart?
Ida

2015-08-17 @ 10:38:23
Postat av: Jo

Haha, ok då men man kan la hoppas ;)

Ja, Skype! Jag är borta torsdag till fredag men annars kan jag när som den här veckan. När passar dig?

Svar: Woho - skype! Kan idag & i morgon om något av det fungerar för dig.
Ida

2015-08-17 @ 19:18:35
Postat av: Malin C

Haha åh japp vi är där med. Sa till Jon igår att Cesar har någon form av livskris! Guuud vilken drama Queen emellanåt.

Tack för tipset om grynig mat, det stämde utmärkt att det är det han ogillar så nu går det mycket lättare.

Svar: De hade ju samma due date, så de befinner väl sig båda i samma jobbiga lilla svacka. Livskris känns som en väldigt bra beskrivning på hur det varit de senaste dagarna, massa gråt så fort han känner sig det minsta "övergiven" (vilket kan vara att jag typ ger katterna mat medan han sitter i sin stol i samma rum - men jag TITTAR INTE PÅ HONOM!!!). Tack & lov var de jobbigaste dagarna över helgen när vi i alla fall var två som kunde hantera honom!
& vad skönt att det går bättre med maten - heja Cesar!
Ida

2015-08-18 @ 17:36:45
URL: http://mclapper.blogspot.se/
Postat av: Jo

Doh! Missade igår och har blivit upptagen ikväll :( I helgen?

Svar: Ingen fara! Nästa vecka? Vi är inne i ett nytt "renovera huset ryck", så jag vill försöka fokusera på det i helgen när Paul är hemma.
Ida

2015-08-19 @ 09:30:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0