Christmas Eve 2015...

Vi stressade runt som små skållade julråttor igårmorse, men tillslut var alla ärenden avklarade & hela familjen välkammad & uppklädd & med det kom jul-lugnet smygande. Tor var helt uppspelt glad hela dagen, så det var i princip omöjligt att få till ett kort eftersom det hela tiden sprangs runt. Men farmor - titta, finklädd i den outfit du köpte åt honom när du var här! Plus stickad kofta med renhornsknappar, så tjusigt!
Vid två var vi alla inpackade i bilen & så körde vi upp till Newmarket för att fira jul med våra vänner Christina & Stephane. Så lyxigt att få sätta sig ner vid ett svenskt julbord som någon annan än jag lagat! Första gången det händer sen 2012... Men då var jag så sjuk att jag inte riktigt minns något, så det här var alldeles fantastiskt. Typ bästa julklappen! Tor fick dessutom leka lös på både julgran & stor blinkande lampa - så där var lyckan komplett med!
Var inte hemma förrän vid halv tio, så vi hann inte gå igenom alla julklappar (bra med två officiella jular, vi kan ju fortsätta idag med gott samvete) - men farmor, bondgårdsboken till Tor var en HITT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0