Då virkar vi i ett par timmar då...

Sitter uppe mitt i natten med existensiell ångest. Fungerar alltid, är det något som känns riktigt jobbigt så vaknar jag klockan 3 & kan inte somna om. När jag jobbade på UofT brukade det hända hur ofta som helst, men nu är det jättelänge sen det hände sist så jag får väl ta det som ett kvitto på hur bra jag trivs med vårt liv som det är nu. Vilket ju gör hela "Herregud tänk om vi måste sälja & flytta från Kanada" ångesten ännu jobbigare... Klockan åtta öppnar immigrationens telefonlinje, så jag får väl slå ihjäl tiden fram tills dess med att virka. Då har jag i alla fall något trevligt att sysselsätta hjärnan med - för ett är säkert, att sitta & tänka på att lämna hus & hem mitt i ensamma, bäckmörka, natten blir ingen gladare av!

Kommentarer
Postat av: Jo

Om det händer igen kan du alltid skicka ett meddelande på whatsapp så kan jag hålla dig lite sällskap, då är det ju på morgonen för mig.

Svar: Ah, det skulle jag ju ha tänkt på! Nästa gång absolut!
Ida

2015-12-04 @ 16:47:25
Postat av: Camilla

Hur har det gått gumman?

Svar: Det gick bra - tack & lov! En sån jättesten från bröstet, men nu HOPPAS jag att jag snart får mina papper i handen så att jag slipper fler såna här skrämskott!
Ida

2015-12-04 @ 22:17:54
URL: http://fruek.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0