Förfest...

Idag "förfirade" vi Tors födelsedag tillsammans med Pauls familj. Annabelle & Ximena dök upp först med lilla Anais - som är ungefär ett & ett halvt nu. Hjälp vad tiden går!
Tor var lite mer intresserad av henne än vad hon var av honom, blir väl så när man är lite äldre & coolare! Pauls föräldrar dök också upp - så vi körde babyfoto med dem med. Tor var inte jättenöjd om vi säger så...
MAMMAGRISEN nummer ett! Så vi fick avleda med vatten & presenter...
Det här med paket alltså... Det öppnas ju inte jätteflitigt. Vi försöker uppmuntra att riva på ett hörn, men det är lite hitt eller miss om han är med på det hela eller inte. Nåja, ut ur paket nummer ett kom i alla fall ett sett bjällror & det var helt klart en ny & rolig sension!
Ätbart & spelbart!
Anais fick ett sett hon med, så vi får väl vänta ett år eller två innan bjällerkonserterna sätter igång!
Som det var nu fick vi stå för skönsången. Paul & jag har ju skrålat bjällerklang varje längre bilfärd i ett helt år nu, eftersom vi bara kan hela texter till just julsånger, så det kändes som om vi var rätt vassa på vårt framförande!

Kommentarer
Postat av: Jo

Vad är det för dag idag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Tors födelsedag! Hurra! Hurra! Hurra!

Grattis till Torplutten! Kraaaam!

Svar: Hurra, hurra, hurra! Önskar bara att du hade kunnat vara här & firat med oss - kram!
Ida

2015-12-06 @ 09:51:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0