Julfix & toalettpanik...

Dan före julafton & jag har shoppat julklappar... Kan vara första gången jag gjort det sen jag var tonåring, SÅ dålig framförhållning i år. Men jag lyckades få till Pauls julklapp, så det är i alla fall något. Hade ju varit hemskt jobbigt att sitta igenom vår julklappsutdelning & fått ge honom en liten lapp med "jag tänkte fixa något åt dig med det bidde liksom inte av". Däremot hann vi inte handla julmat... det får bli imorgon. Tur att vi har två dagar på oss att fira julafton, för i år känns det lite som om vi inte riktigt kommer att hinna med den 24e. MEN. Vi ska i alla fall få julskinka, för min vän Christina har bjudit hem oss till dem för svenskt julbord. Sån lyx! Tror inte att någon lagat julmat åt mig sen 2011, så oj vad jag ska njuta av någon annans julmat imorgon!
 
& på tal om att njuta... Hittade Tor inne i badrummet i dag där han njutningsfullt stod & sög på sin lilla näve som han först vispat runt med i toaletten. Tydligen var det en riktig höjdare, för han använde sitt nya favoritord för att beskriva sensationen "Haaappy". En som inte var lika happy var väl jag, som mest dog äckeldöden...

Kommentarer
Postat av: Målvaktsmamman

Hahahahaha, lovli! En riktigt God Jul till er, ät och njut!

Kram.

Svar: Ingen snö, men ändå bästa julen på flera år - har ätit alldeles för mycket, men vi säger att jag ammar bort det! :)
KRAM!
Ida

2015-12-24 @ 12:07:16
URL: http://malvaktsmamman.logg.se/
Postat av: Alex

God Jul!

Svar: God Jul - hoppas ni haft det riktigt härligt med alla små!
Ida

2015-12-25 @ 12:26:36
URL: http://www.swedesa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0