Uppdatering på immigrationen...

Vi hängde på telefonen imorse tills vi fick tag på en immigrations-anställd & TACK & LOV så är min ansökan fortfarande aktiv. Herregud vilken lättnad! Nu är planen att kopiera upp precis alla papper som jag fått från kliniken jag gjorde undersökningen hos, skicka in hela bunten & så tar immigrationen hand om kontakten med kliniken. Så otroligt skönt. Vi firade med chai på Starbucks.
 
Resten av dagen har gått i "fixa huset" anda. Paul tog nämligen en semesterdag & jäklar vad vi fått saker gjort. Mer gipsväggar upp, spackel-fest, mer plank på plats, bakat, städat, tvättat, sorterat... Kan inte komma ihåg sist vi var så här effektiva! Vilket till viss del beror på att vi fick en hel timme barnfritt! Sarah var supergullig & tog Tor en stund på eftermiddagen & jäklar vad vi utnyttjade de 60 minuterna till max! Folk säger att mammor är mer effektiva, men jag tror att det gäller föräldrar rent generellt. Ge oss 15 minuter utan en liten illskrikande apa som hänger i byxgrenen & det finns liksom ingen hejd på vad man hinner med! Hur Tor tog hela bortlämnandet? Jo men han höll god min i precis en timme & sen när vi kom innanför dörren brast det totalt för kotten. Antar att det var först då som poletten verkligen föll ner, att vi LÄMNAT honom... Det gick dock över fort, redan innan vi rullat ut från uppfarten satt han & småfnissade för sig själv i bilstolen & övade på att säga "titta!".

Kommentarer
Postat av: Jo

Åh. Så. Skönt! Dumma tant på kliniken. Jobbigt att behöva gå igenom den stressen. Stor lättad kram till dig!

Svar: Skit-tant. Samt så himla fult att ringa & skälla på någon för att de inte röntgade sig som gravid - hur otroligt oprofessionellt?!
Ida

2015-12-05 @ 09:56:22
Postat av: Åsa

Åh så skönt att höra!

Svar: Otroligt skönt - pulsen går ju upp i 110 över minsta lilla immigrationshinder, så det där samtalet... Inte roligt!
Ida

2015-12-05 @ 20:52:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0