Pimped typeset drawer...

Någon gång i början av graviditeten, medan jag fortfarande kunde sy (alltså innan jag blev så sjuk av att se symaskinsnålen åka upp & ner att jag kräktes) hittade jag en liten typeset låda på en antikaffär uppe i cottage country. Perfekt för trådrullar tänkte jag & betalade glatt $10. Fast så flyttade vi & i flytten fick sig lådstackarn ett par rejäla törnar. Tre hyllplan bröts av i olika utsträckningar & en tvärslå fick ett rejält hack & helt plötsligt hade jag ett projekt på halsen... So, under långhelgen började jag med att bryta lös alla trasiga hyllplan & sanda brottytorna:
Ett lager grundfärg & två lager melaminfärg...
Klippa tusen små rutor av lite olika tyger som jag hade liggande & sen massa pill med lim & tops & helt plötsligt såg lådan HELT annorlunda ut!
Nu är problemet istället att jag liksom tycker att den blev lite för fin för trådrullar, så kanske att jag ska försöka skruva i ett par krokar istället & använda den till mina smycken? Dagens i-landsproblem - det ska då alltid vara något!

Kommentarer
Postat av: L

Den blev jättefin! Himla bra pysselidé. :-)

Svar: Tack! Kom på hur jag ville göra & sen var det bara en fråga om hur länge Tor fixade att ligga i baby-gymmet innan det var klart! :)
Ida

2015-02-21 @ 11:06:29
URL: http://livetpavastkusten.wordpress.com
Postat av: Trillingnöten

Seriöst! Vad snyggt det blev!! Skulle kunna göra en sån till dottern min som har en massa småsaker hon gillar och sparar. Typ fina suddgummin, eller presenter från skolan :)SmarT!

Svar: Tack! Det är lite pilligt, så det tog mig ett par timmar att få till - men har N tillräckligt med tålamod kan jag tänka mig att ni kunnat göra det som ett kul projekt tillsammans! Går säkert lika bra att göra med papper om ni inte har en massa tygstuvar liggandes (jag råkar kanske små-samla på "fat squares"). Ett tips är att använda tyg/papper med någon form av återkommande mönster, då går det lite snabbare att klippa till.
Ida

2015-02-21 @ 12:56:38
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Jo

Verkligen jättefin! Är avundsjuk på att du både har lusten och talangen, jag har varken eller =)

Svar: Haha! Men tänk så hemskt om du hade haft lusten men inte talangen, pinterest fail over and over again! :)
Ida

2015-02-22 @ 20:17:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0