Lite gladtid...

Nu ska vi iväg & sticka hål på Tors häl för blodprov... Peppen för det ligger på noooll. Vill skolka, bara strunta i det hela, men inser att det inte är så saker & ting fungerar. Ska i alla fall försöka blanda till lite sockervatten & ge honom innan sticket - så förhoppningsvis kommer det hela inte bli fullt lika jobbigt för kotten. Vi har i vilket fall bunkrat upp med lite "gladtid" så här innan vi åker. Den där mobilen över sängen alltså, it's the shit!
Idag fick Tor förövrigt syn på Digby & firade av ett mega watt leende. Så himla sött & jag lät som vanligt "Ååååh!" snabbt följt av ett "Uäääh!" då Digby la av vad som kan ha varit tidernas största kattkräk. Från bordet där han satt... kaskadspya som faller en meter = gigantisk stänkomkrets. Check på byxbyte för mig!
Uppdatering: Länge leve sockervatten. Förra blodprovet var en pers som slutade med att både Tor & jag grät, den här gången skrek han till lite snabbt vid själva sticket & var annars bara storögt fundersam över vad som pågick. Otrolig lättnad & sockervattnet följer så med till nästa veckas vaccination!

Kommentarer
Postat av: Carina

Hej, jag råkade igår se det där avsnittet av How I met your mother, där de driver extra mycket med att Robin är från Kanada :) Dual citizenship heter det, avsnitt 5 från säsong 5.

Svar: Tack! Måste kolla in!
Ida

2015-01-30 @ 10:55:27
Postat av: Sara

Så härligt att det löste sig med lite socker :D

Svar: Underbart - det gör så himla ont i en när han gråter, så att kunna underlätta med lite socker var verkligen helt fantastiskt!
Ida

2015-02-02 @ 19:58:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0