Men vi satsar på OS 2034!

Tor är ju ett barn av två vinternationer, så vintersporter måste introduceras TIDIGT. Vi satsar självklart på en liten olympier, måste bara vinna kampen för att det ska bli för Sveriges räkning! Anyway, eftersom vi idag räknar in 5 veckor & en dag sedan kotten gjorde entré kände vi väl båda att det var hög tid att köpa hans allra första vinterpryl. Det blev en pulka från CanadianTire, en affär som väl mest kan beskrivas som en "kanadensisk klassiker". Fanns alltså hur mycket som helst att välja på, men vi föll för en liten plastpulka med ett litet tält som skyddar mot vinden & så bar det av på tur!
Tor älskar när det rör på sig, så pulkan var en omedelbar hit!
Sjukt bra inköp måste jag säga, för helt plötsligt kan vi dra till parken igen! Vagnen fungerar liksom inte så där jättebra i nuläget... de SUGER nämligen på att ploga här, så jag får liksom plöja mig fram med vagnen själv. Men med pulkan var det nemas problemas & en så mycket jämnare åktur än vad vagnfärderna bjudit på sistone. Tog typ två minuter, sen sov Tor som en stock.
Vi väckte lite uppmärksamhet där vi kom dragandes, hundarna i parken kunde liksom inte alls förstå vad det var för någon underlig vovve som vi hade. Har nog aldrig sett så många konfunderande jyckar! En golden fattade dock tillslut att det låg en BABY där inne... Var ett tag lite osäker där om ägaren skulle få med sig hunden hem, barnkär & så himla fin!

Kommentarer
Postat av: Alex

så mysigt han ser ut att ha de där inne!

Svar: Ja, jag ville typ ha en själv när jag såg hur ombonad han såg ut där inne!
Ida

2015-01-12 @ 11:13:25
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Alex

verkligen! Skulle inte ha något emot att ligga inbäddad i massa mjukt mys och bli runtdragen på en pulka och bara titta på vintern utanför ;)

Svar: Jag minns faktiskt när jag blev nedbäddad i en sparkpulka som liten (speciellt för julottan) alldeles proppfull med fårskin & SÅ mysig!
Ida

2015-01-13 @ 17:29:20
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0