Omtag - men visst!

I bland blir jag så där trött att jag närmast får krupp & känner för att trilla ihop i en liten benlös hög. Hände just... för labbet som vi tog Tor till igår ringde nämligen precis upp & bara "Jätteledsen, men provet ni tog var korrupt så det gick inte att analysera så vi måste göra om alltihop". Varpå jag naturligtvis frågade vad "korrupt" innebar & fick svaret "Vi vet inte, men kanske något fel på testtuben? Men vi lööööser det, vi gör bara om provet!". Jo, för det är ju så kul att avsätta en bit av dagen åt att återigen trycka hål på vår bäbis skinn. Omtag - super, bästa lösningen ever! Önskar att jag kunde bli heligt förbannad i situationer som denna, men istället kommer den här tröttheten som brevet på posten. Det & en allmän känsla av "Men så typiskt Kanada, det här hade aldrig hänt i Sverige". Å andra sidan kanske det är bra att jag drabbas av systemtrötthet deluxe, för jag har en sådär småvag känsla av att Paul kommer att bli fly förbannad...

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Håller med! Har aaaldrig haft detta problem i SVerige! Och det gäller allt. Dokument som försvinner eller aldrig kommer fram, testresultat som blivit korrupta, information som aldrig når patient eller kund...Det är sjukt. Kanske för att Sverige är så byråkratiskt? (Å andra sidan är det sjukt mycket papper som går fram och tillbaka här i USA hela tiden. Måste ansöka om vår sjukförsäkring typ varje år...så jäkla omständigt)....Kanske för att Sverige har så få invånare? Jag vet inte. Stackars Tor!

Svar: Men vad skönt att höra att det inte bara är jag som tänker att det är bättre i Sverige när det kommer till sånt här. Känner mig nämligen lite gnällig i den här typen av situationer när jag alltid kommer dragandes med "Det här hade inte hänt i Sverige"... men seriöst, när det tappade bort mitt cellprov?
& antal innevånare kan jag väl köpa för USA, men Kanada... De sitter ju bara på en 30 miljoner pers, då ska det väl ändå inte vara så svårt att hålla koll på saker & ting?! Nej fram för lite svensk byråkrati på export!
Ida

2015-01-31 @ 14:04:09
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Jo

You've got mail =D

Svar: ÅH VAD KUL VI SKA HA! Jippie!
Skype till veckan?
Ida

2015-02-01 @ 13:45:51
Postat av: Jo

=D
Javisst! Torsdag? 19?

Svar: Uppskrivet i iCal!
Ida

2015-02-02 @ 18:15:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0