On the CV: survival expert and baby stylist!

Vi skulle ha åkt in till Toronto idag - Paul för att jobba & jag för att strosa runt down town med Tor & köpa garn & annat roligt. Fast så fick jag ett mail från Isolde imorse...
 
"I am off to the store before this weird storm thingy arrives - Whenever a storm comes I always think of you and wish you were here to light candles and give me Swedish survival tips... Tracy the Malaysian doesn't quite do the job!"

Min första reaktion var något i stil med "Men vad härligt, jag räknas som överlevnadsexpert här i Kanada!" följt av "weird storm thingy?!". Snabb googling & check på annalkande ny isstorm. Jag bara "Duuu... den här jobbgrejen, var den viktig för i annat fall kanske vi kan hänga hemma & prova olika outfits på Tor?". Så vi har myst hemma i huset idag & Tor har fått inviga både fårskinnsfäll från farmor & sockor från Auntie Jo:
Ett stort plus var att Tor visade sig vara en lite mer villig model än Mammut - det kom till & med ett litet leende eller två då & då.
Alltså, rent objektivt är han ju en skallig, tandlös, varelse - men varje gång de där små knubbiga kinderna åker uppåt i ett litet leende är det ju bara att inse att en hade sålt en njure eller två för att få se det där leendet på hans ansikte varje dag för resten av livet!

Kommentarer
Postat av: Jo

Klart att han ler när han har så fina strumpor på sig =)

Kram!

Svar: För att låna från Lego-filmens soundtrack...
Rocks
Clocks
SOCKS
They're awesome!!!
Ida

2015-01-04 @ 11:06:57
Postat av: Jo

Btw så grattis till titeln! Tycker om fancy titlar för lätta saker ;) Själv är jag tydligen datorexpert på kontoret för att jag vet hur datorn och TV:n samarbetar och för att jag kan koppla vår kamera till datorn och föra över bilderna =)

Svar: Alltså, att bli sedd som överlevnadsexpert gjorde mig SÅ glad! Alla de där timmarna när Hans & jag övade på "hur man hanterar brand" har obviously paid off! :D

& datorexpert, ska komma ihåg att börja kalla dig för det runt Paul!
Ida

2015-01-04 @ 11:10:16
Postat av: Jo

Haha, just ja, brandövningar =D

Ja! Berätta bara inte varför jag fått denna fantastiska titel, illusionen riskerar ju att rasa lite då ;)

Svar: Kan ju bara skratt åt det idag!
Deal, du är helt enkelt bara datorexpert på ditt jobb! :)
Ida

2015-01-04 @ 18:23:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0