Tänk om män också kunnat bli gravida...

Vi sitter i soffan & jag läser de svenska nyheterna & ramlar över detta...
 
Moi - Fy fan
Paul - What?
Moi - You know Anja Pärson (Paul nickar), well she and her wife will have a baby and she is carrying it
Paul - And that is fifan how?
Moi - Because it's freaking crap to be heterosexual and female - no taking turns, it's all up to us because... well, you guys sucks
Paul - Oh... Sorry
Moi - Ya you should be
 
Alltså, jag inser ju att kvinnor, likväl som män, som är gay säkert inte haft det lätt så många gånger - så att lesbiska par har den här "fördelen" när det kommer till barnalstrande är väl en liten bonus som de är mer än väl unt. Meeen åh vad jag önskar att ALLA haft den möjligheten! Att graviditeter inte enbart vore ett ok som vi kvinnor måste släpa runt på. Utan att Paul, Tor & alla andra män hade varit tvugna att "take one for the team" de med!
 
Nej - jag bryyyr mig inte om att du sparkar & skriker! I fall att forskarna kommer på ett sätt att se till så att ni män också kan axla bördan av att föra mänskligheten vidare så kommer jag att high-fiva med din framtida parner!
Nej stora ögon hjälper inte heller... jag älskar dig till månen & tillbaka, men hade det varit möjligt för Paul att bära dig istället så hade ingen varit gladare än jag! För du är världens goaste unge nu, som jag inte velat vara utan en sekund, men i magen var du ingen höjdare alltså.
Farmor sa så klokt när jag var gravid - hade män & kvinnor båda kunnat bli gravida & ett par tagit varannan gång & kvinnan börjat så hade alla familjer haft tre barn...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0