Utskriven...

Temperaturen sjönk som en sten över natten, från -2 till -22C, så idag fick Tor sporta skor för första gången & alltså, små barnskor... Söta som socker men SÅ opraktiska. För det första, bara att få på dem var ju ett smärre projekt & sen när de väl satt där så tog det väl inte så värst lång tid förrän Tor ändå dragit upp benen till rumpan så att de hängde där som små tomma skal. Nej det får bli sockor-tossor hädanefter, benuppdragningsproblemet kvarstår förvisso men de är i alla fall enkla att dra på!
Väl ute ur huset körde vi till Cambridge & vårt allra sista barnmorskebesök innan all Tors vård övergår till vår barnläkare. Snyft... de har varit så fina att det verkligen känns jättetrist att tvingas säga hejdå. Blev helt rörd när vi skulle gå & fick en stor kram av Mitra som sa att de här besöken, när vi skrivs ut, är det enda hon inte gillar med sitt jobb. Men, vi har ett litet ess i rockärmen - lyckades nämligen glömma Elisabeths & Mitras små tackpresenter hemma, så åtminstone en gång till måste vi åka dit!

Kommentarer
Postat av: Natalie

Alltså den där nappen! Den är ju helt ljuvlig! Undrar om det finns sånna här hemma i Svedala?!

Idag skulle vi på Lokes första läkarbesök, men de ringde igår och ställde in pga sjukdom (läkare kan väl inte bli sjuka?!;) Hur som haver ska vi till BVC för viktkontroll - och även här blir det på ny ort, då vi håller på att flytta, känns konstigt.

Svar: De kallas wubbanub & Tor ÄLSKAR sina två. Har räddat många ledsna stunder! Verkar som om deras lilla apa finns att få tag på i Sverige:
http://www.bonti.se/produkt/wubbanub-napp-med-gosedjur/

Men kolla amazons utbud också.

Hoppas BVC besöket går bra & att ni snart får till läkarbesöket - så irriterande när man ställt in sig på något & så blir det inte av.
Ida

2015-01-14 @ 12:03:51
URL: http://natta-myown.blogspot.se/
Postat av: Natalie

Tack för tipset!

Svar: Håller tummarna för att Loke gillar den i fall att ni beställer en! Tor älskar dem som sagt, men det hänger j lite på vilken typ av napputformning de gillar bäst. Tor tycker tex bara om nappar som är rundade, inte de med en liten rak kant på slutet.
Ida

2015-01-15 @ 16:57:52
URL: http://natta-myown.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0