Canada Day 2015!

Vi körde en liten spontan mini-picnic som lunch idag. Packade banankaka, drog iväg & köpte frap på Starbucks & promenerade sedan runt i en av de fina parkerna här i Guelph. Fullt med folk som var där med sina barn, alla klädda i Kanada-kläder. Tor har bara en kanada-outfit, en pyjamas, så den får vänta till kvällen men vi klädde upp honom i sötaste sjömanskostymen som farmor gett honom samt hans Hudson Bay solhatt från gudmor Sandra.
Hudson Bay färgerna är nämligen ungefär så kanadensiskt som det kan bli utan att trycka dit ett lönnlöv.
& nu vilar killarna upp sig i soffan lite innan det blir BBQ i trädgården följt av fyrverkerier i parken & who knows, kanske till & med lite kanadensiska dance moves?!

Kommentarer
Postat av: Malin C

Men åh vad gullig! Älskar solhatten!
Du jag tänkte fråga dig, när ni har varmt vad sover Tor i då? Här ska det bli 30 grader och man är ju inte van... Cesar är dessutom en egen liten kamin.

Svar: Tack! Hatten är lite stor fortfarande men kunde inte låta bli att sätta på honom den i alla fall just eftersom jag tycker att den är så söt!
När det kommer till sovandet - Tor har aldrig sovit med täcke (varnas jättemycket för det här) utan vi använde en halo sleep sack i fleece istället. När det blev varmare slutade vi bara att använda den & han får helt enkelt sova i sin pyjamas. Ju varmare det är desto tunnare bomullspyjamas. Blir det superhett senare i sommar kör vi nog på t-shirt onesie.

& vad härligt att ni får lite sommar ni också - på tiden!
Ida

2015-07-02 @ 00:09:07
URL: http://mclapper.blogspot.se/
Postat av: Jo

Ok, sötast i världen.

Var hittar du de här galna videorna? Min favorit var nog "write yout name in the snow", bra hip moves =)

Sedan är ju jag sämst men om du har tid så funkar 19 ikväll för mig =)

Kram!

Svar: Tack, jag tyckte också att jag hade en bra hårdag! ;)
Den & "pump the keg", jag fick helt feeling!

& 19 fungerar super!
Ida

2015-07-02 @ 09:49:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0