DeadraccoonTO...

Nej, döda djur är inte roligt utan oftast bara hemskt sorgligt - så länge det inte rör sig om en mygga eller en äcklig tusenfoting. MEN. Jag måste ju erkänna att jag skrattade så att jag grät när jag läste detta. En liten historia om en död tvättbjörn som fick Toronto-borna att engagera sig bra mycket mer än vad jag någonsin trodde möjligt om road kill! Dessutom introducerade händelsen ett nytt i-landsproblem i mitt liv - det här med att läsa roliga saker på nätet medan ens baby sover i ens knä... Alltså, så svårt att inte skratta högt!
 
I vilket fall, RIP Conrad!

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

HAHAHAHAHA! NU fattar hag hashtag deadraccoon!!! Kollade min twitterfeed för första gången på typ 2 år och ser deadracoon typ överallt. Fattade INGENTING!! Men NU! Jag kunde inte låta bli att garva när plötsligt Conrad låg där hållandes en blomma. Sen ljus. Sen bild. Sååå kul! Fast trist att du är död Conrad! Men du blev iaf inte ett meningslöst road kill...

Svar: Men jag veeet - det är ju jättesorgligt att Conrad är död (jag gråter på riktigt när jag ser överkörda tvättbjörnsungar på motorvägen) men det här VAR roligt! Den utprintade bilden... jag dööör! Hade jag haft vägarna förbi hade jag lätt skrivit på kondoleanskortet!
& glad att jag kunde bringa klarhet i hela deadraccoonTO hastagen!
Ida

2015-07-11 @ 03:38:09
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Jo

Så kul!

Svar: Jag vet - jätteroligt samtidigt som jag kände mig lite som en hemsk människa som skrattade... Men nu när vi adopterat en tvättbjörnsunge känns det som om vi köpt oss rättigheten att skratta med gott samvete!
Ida

2015-07-11 @ 11:15:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0