En liten sommarfläkt...

Paketfrekvensen här i huset sen vi fick Tor... lite smågalen & helt, helt, underbart roligt! Blir så himla glad för vartenda vaderat kuvert till honom, mycket gladare än om innehållet faktiskt hade varit något specifikt till mig! Igår kom det en supersöt liten kofta & idag dök det upp ett paket från Malmö med ett par väldigt stiliga små shorts samt en underbar liten haklapp:
Tintin var nöjd & jag var överlycklig - kändes så där härligt svenskt-retro, lite som en sommarstugeservis i en liten röd stuga. Ni vet, någons avdankade 60-/70-talsservis som tas fram för filmjölksfrukostar & som bara är så mycket roligare att titta på än något som köpts i storpack från ICA-Maxi!
Jaaa, jag kanske tillskriver haklappen lite väl mycket, men för någon som just nu saknar den svenska sommaren väldigt mycket blev det som en liten puff av nostalgisk hemma-luft!

Kommentarer
Postat av: Jo

Jättefin haklapp! Kan trösta dig med att den fina varma sommaren vi hade förra veckan är ett minne blott; 15 grader och regn idag. Som jag förstått det dröjer det innan värmen kommer tillbaka.

Svar: Va, 15 grader? Tycker gott att ni hade kunnat få mer än 3 dagar med sommarvärme - du får helt enkelt komma tillbaka hit!
Ida

2015-07-08 @ 08:25:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0