It's 24/7...

Idag kändes det lite motigt måste jag erkänna. Jag VILLE så mycket - vara produktiv, få i ordning här hemma, känna att vi kanske någon gång kommer att bli klar med allt renoveringsarbetet! För en gångs skull bocka av saker annat än bara köksrelaterade sysslor... Men så var det ju det här med Tor, som inte alls kände på samma sätt som jag. Nej, babys agenda var istället "mänskligt plåster" & för första gången på 7 månader kände jag bara "Men du, klara dig lite på egen hand då!!!". Frustrationen växte dessutom i & med att han vägrade sova i sin vagn, vägrade sova i sin säng & vägrade sova på Paul - det enda som gällde var jag & sound tracket till allt detta var GNÄÄÄÄLL. Jag blev helt ärligt skittrött & dessutom bara så avundsjuk på Paul som faktiskt fick saker & ting gjort medan jag hade en liten tröttgråtig apa dragandes i mitt hår.
 
Så himla synd på en dag som annars hade kunnat vara så bra - varmt & härligt, BBQ, en massa sallad räckt över staketet från våra fina italienska grannar...
Men just det här med att aldrig, aldrig, få en paus - att aldrig kunna räcka över Tor till ett par armar som faktiskt tar hand om honom i ett par timmar utan att jag behöver känna att jag har "jour"... Just idag kändes det faktumet lite överväldigande.

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Ja, de där barnen! Det vet när det är dags att vara extra krångliga - på natten, när man har mycket annat att göra, när man själv är ubertrött. Slår aldrig fel :)

Svar: Tor är rätt bra på att sova på natten, men SÅ dålig på dagen - går oftast bara att sova på mig. Gör att jag blir lite lätt ineffektiv! Pekfingervalsen på datorn som mest...
Ida

2015-07-07 @ 14:02:47
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0