Värmechock!

Urk på burk det är sååå varmt! Environment Canada har utfärdat en värmevarning & jag förstår varför, närmare 30 grader men med luftfuktigheten (som är enorm, det känns som att andas soppa) känns det som närmare 40. Tor & jag tog en pyttig liten långsam promenad i parken nu på morgonen & det kändes så som jag föreställer mig att det är att vara i klimakteriet & bära en dunjacka i en bastu. Döööden! Tacksamt nog hade Tor ännu inte riktigt fattat hur varmt det var, för han var fortfarande glad:
Det höll inte i sig hela dagen kan jag ju säga... Värmekletig baby blev aptrött under eftermiddagen, så vi tillbrigade en rätt stor portion av dagen ute på trappen, i den lilla bris som Ontario bjöd på, med Tor endast iförd blöja. Middagen blev hamburgare på grillen, bara tanken på att laga något i köket gav mig vallningar!

Kommentarer
Postat av: Jo

Förstår att det blir jobbigt med luftfuktigheten men just nu är jag lite avundsjuk eftersom det duggar ute och är ca 16 grader och det ska fortsätta så typ hela veckan. Jag vill att sommaren kommer tillbaka =(

Svar: "Kommer tillbaka" - de rapporter jag fått från Sverige låter ju som om ni typ inte fått något sommar alls. Bara massa regn & ingen värme. Ni hade gott kunnat få lite av det vi har här!
Ida

2015-07-20 @ 11:09:35
Postat av: Målvaktsmamman

Men världens sötaste bejbi....kram:)

Svar: Åh, tack! Vi tycker att han är rätt söt det får jag lov att erkänna... :)
Ida

2015-07-20 @ 21:21:53
URL: http://malvaktsmamman.logg.se/
Postat av: Jo

Vi hade faktiskt en vecka med 25-27 grader, vill gärna att det kommer tillbaka =)

Svar: Kan ju tycka att ni förtjänar lite mer än en vecka sommar - så jag håller tummarna för att augusti blir riktigt härlig!
Ida

2015-07-23 @ 08:49:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0