Fathers Day 2015...

Farsdag här idag, så vi var naturligtvis tvugna att fira den allra bästa pappan vi har här i huset! Så det blev lunch på The Wooly (jättetrevlig lokal pub) med livemusik & väldigt kramgo baby som genererade en massa gratulationer till Paul.
Sen landade vi hemma rätt omgående, jag har nämligen dragit på mig något elände (troligtvis en bihåleinflammation) & kände mig väl inte piggast på jorden. Så medan jag tog en liten tupplur hängde killarna ute i trädgården. Paul kapande grenar medan Tor invigde vår nya picnic-filt:
Vaknade till lagom tills dess att Paul tagit ner nog med grenar för en mindre majbrasa & lärde mig att bäbisar, precis som katter, älskar budgetleksaker. Alltså på riktigt, har aldrig sett Tor så till sig över någon köpeleksak som han var över den lönnkvist som jag viftade över hans lilla skinande ansikte.
Det var så där roligt att han tjöööt!
Avslutade denna kanadensiska farsdag med något supersvenskt - tacos, på middagsbegäran från Paul. I have trained him well!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Grattis på fars dag Paul!

Svar: Jag ska hälsa så mycket till honom!
Ida

2015-06-22 @ 09:18:25
Postat av: Jo

Hälsa ett stort grattis till honom!

Sötaste ungen! Men det är ju verkligen så att man inte egentligen behöver köpa jättedyra grejer när de är så där små, jag menar; åh, titta i spegeln! wow! ;)

Svar: Det ska jag göra!
& nej, det behövs ju inte så mycket. Går Mammut förbi honom gör det ju liksom hela hans dag! :)
Ida

2015-06-22 @ 17:12:35
Postat av: Jo

Btw, jättefin bild på Paul och Tor!

Svar: Tack! Funderar faktiskt på att printa ut den & rama in den.
Ida

2015-06-22 @ 17:13:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0