Nationaldagsfirande...

Igår dök Tors tredje gudmor, Megha, upp tillsammans med sin kille Matt & så firade vi nationaldagen med trädgårdshäng, bubbel samt grillad lax i foliepaket. Firade väl aldrig direkt nationaldagen när jag bodde hemma i Sverige, men här känns det hemskt viktigt. Så det är extra härligt när vi får dela dagen med människor som vi tycker riktigt mycket om!
Megha, som innan Tor aldrig hållit i en baby, fick feeling & kånkade glatt runt på kotten som tyckte att hon var helfestlig. Så mycket långt hår att dra i! Hon höll god min, för hjälp vad de där små nävarna kan luggas!
Vi hade en jättehärlig dag som slutade med körsbär & kvällspizza innan vi vinkade av dem & så åkte nationaldagen 2015 in i minnesbankens fack för dagar som bara är så där rakt igenom superhärliga!

Kommentarer
Postat av: Alex

åh gick och tänkte på din indiska vän, (är det hon?) förra veckan. Hon hade problem med horoskopet inför bröllopet och allt det där! Hur har de gått?

Svar: Det är Meghas kusin som tvingades gå igenom hela den där vidriga horoskopsoppan. Jo de gifte sig tillslut, men det blev ett litet bröllop med indiska mått mätt (cirka 100 pers) eftersom det varit så mycket drama innan att de inte vågade arrangera något större. Som jag förstod det förklarade hennes man för sina föräldrar att han skulle sluta umgås med dem om de inte backade om horoskopet & då gjorde de tack & lov det. Men alltså... snacka om olycklig situation för det går ju verkligen inte att göra om & rätt i den frågan!
Ida

2015-06-08 @ 10:58:28
URL: http://www.swedeoncrete.blogtspot.com
Postat av: Alex

oj oj. Skönt att dom blev gifta iaf! Hoppas alla lever och är glada såhär i efterhand.

Svar: Inga dödsfall rapporterade ännu - men som jag förstått det är relationen väldigt ansträngd till hans familj.
Ida

2015-06-10 @ 12:50:31
URL: http://www.swedeoncrete.blogtspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0