Skitdag...

Ni vet när man har en sån där riktigt dålig dag, hur saker & ting gärna blir gradvis värre - en sån dag har jag prickat in idag! Det började med att jag skulle leta efter en sak i en låda. Jag rotade runt, plockade ur saker & hamnade med en liten mässingsask med lock i handen. Bara det då att locket trillade av. Jag försökte fånga den på ett sånt där sätt att jag liksom bollade locket genom luften en meter eller så åt sidan innan den föll... Rakt i pannan på Tor som låg i sitt babygym. Alltså så hemskt. Barnet blev helt tyst först, av chocken, sen kom avgrundsgråten & det riktigt hördes hur ONT han hade. Det blev ett litet märke, det kom lite blod & jag dog värdelösa mammadöden.
 
När Tor & jag gråtit klart valde jag osmart nog att leta vidare & vad händer, jo jag öppnar en garderob & från en överhylla trillar en stor plåtlåda ner rakt i pannan på mig. Dagens andra gråt-tillfälle. Fick en bula & ett blåmärke att visa upp, så det tog rätt bra. Happ... Sen kräktes Mammut på golvet & jag trampade rakt i det. Baaarfota. Kvällen avslutades slutligen med att jag blev skit-trött på Paul. Vi ska nämligen ha rätt mycket folk över på lördag & jag hade räknat ut att vi precis skulle få rum med alla vuxna i trädgården om vi använde vårt nya fina IKEA-bord samt vårt gamla trädgårdsbord. Som det nu visar sig att Paul gjort sig av med i ett misslyckat försök att skära ner på mängden prylar i hushållet. För vi kunde ju inte ha börjat med någon av de 152 kartonger som är fyllda med osorterad skrot från förra huset!
 
NEJ - nu stryker jag ett streck över idag & så bara måste morgondagen bli bättre!

Kommentarer
Postat av: Jo

Kära vän! Stackare! Jag hatar sådana dagar. Jag hoppas i alla fall att du får en trevlig midsommar =)

Stooooor kram till dig!

Svar: Pissdagar. Som tur är kommer de ju inte så ofta! Nu är det i alla fall en ny dag - fredag & midsommar - så nu satsar vi på 100% förbättring!
KRAM!
Ida

2015-06-19 @ 07:48:26
Postat av: Camilla

DEN tystnaden innan de börjat gråta är jobbig!

Hoppas att en natts sömn suddar ut bekymmerna och att dagen blir bättre.
Kram

Svar: Åh det är så hemskt & just det här att det verkligen blir en helt annan gråt, så där så att det riktigt hörs & känns i hjärtat att det gjorde ont. Jättejobbigt! Natten blev lite av en katastrofnatt med ny skunkchock, men som tur är sitter inte lukten kvar i huset nu idag så bara det är ju något att glädjas över!
Ida

2015-06-19 @ 08:34:45
Postat av: Camilla

Önskar er en trevlig midsommarafton 🌺🌻☀️

Svar: Tack & önskar er det samma!
Ida

2015-06-19 @ 08:35:35
Postat av: Målvaktsmamman

Idag blir en MYCKET bättre dag:) GLAD MIDSOMMAR!!...från ett som vanligt regnigt och kallt Göteborg med omnejd.
Gästerna får helt enkelt mingla och sätta ner sin rumpa på en kant nånstans, allt medans du och Tor vandrar runt i regnbågens alla färger:) Kraaaam

Svar: Vi säger så - om inte annat för att vi ju måste fira midsommarafton med lite bubbel! :)
Kram!
Ida

2015-06-19 @ 09:17:11
URL: http://malvaktsmamman.logg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0