Håll en tumme för ryggen!

Usch så ont i magen jag fick igår - Paul kom nämligen hem & hade jätteont i ryggen. Tydligen det ondaste sen han fick sin kotförskjutning för ett par år sen & det var ju en lite pärs att ta sig igenom. Morfin & sjukhusvistelser är inte direkt något vi vill behöva kämpa med nu när Tor är så liten... Så nu jobbar han hemma ett par dagar (det är inte bra för honom att köra när ryggen är som sämst) & jag sköter alla lyft & böj som behöver göras. Tack & lov är det bättre idag, så jag hoppas & ber att det här bara är lite övergående skrämselhicka & att Paul snart kan kånka runt Tor i babybjörnen utan smärta. Tummar & tår får dock gärna hållas!

Kommentarer
Postat av: Alex

aj aj stackars paul :( Vet hur jävligt det är att ha ont i ryggen.

Jag har ju tjatat om babybjörn innan, och vill inte låta otrevlig... men ändå denna tipsar om hur man avlastar ryggen bättre i en BB (även om det kanske inte var så himla snyggt;)) kanske kan hjälpa så det blir lite lättare/snabbare bättre för honom att bära?

http://varmlandsmamman.vimedbarn.se/files/2014/10/10723070_10152491702553621_1501086739_n.jpg

Svar: Tack för tipset - har vidarebefodrat till Paul!
Det var så dumt, för ryggen har varit bra rätt länge nu & så skulle han dra ut diskbänken på övervåningen, tog i för kung & fosterland & så hade han glömt att lossa på en av de skruvar som fäste bänken vid väggen... Ryggont som ett brev på posten! Å andra sidan är han ganska glad för att han i alla fall vet exakt vad som orsakade det & att det inte bara blev dåligt helt utan orsak.
Ida

2015-03-11 @ 08:04:06
URL: http://www.swedeoncrete.blogspotcom

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0