Lyckopiller ett & två!

Usch, hade en mindre bra dag igår... Ni vet mitt pågående bankelände - nu trodde jag att det ÄNTLIGEN löst sig, men det var ju bara dumt. Det som skulle ha hänt, som SEB lovade mig i november, var att Handelsbanken skulle begära över mina pengar åt mig eftersom jag inte kan infinna mig i person. Det krävdes lite jobb att få Handelsbanken med på noterna, men för tre veckor sen lovade de att pengarna skulle komma in på mitt konto mot slutet av mars. Bara det då att SEB helt plötsligt kom på att de inte ville betala ut pengarna om jag inte kunde uppvisa ett försäkringsbrev i original... Alltså, det pappret producerades för typ 20 år sen & jag har verkligen ingen aning om vart det kan finnas i nuläget. Vilket innebär att SEB måste nyproducera sagda papper vilket tar... trummvirvel, S.E.X. M.Å.N.A.D.E.R. Skjuuut mig. Jag gick & la mig förbannad igår & vaknade & kände mig lika trött på livet - tills jag kikade ner i den kvittrande spjälsängen...
Mina små sötnosar - Tor som låg & sjöng för sig själv & Digby som mölat undan alla störiga små mjukisdjur för att hitta den perfekta sovplatsen. SEBs kundomhändertagande kan ju fortfarande gå & dränka sig, men det där värsta åskmolnet över huvudet dunstade när jag såg dem!

Kommentarer
Postat av: Jo

Sex månader?!? Det är ju inte klokt! Jag förstår verkligen inte hur sådana saker behöver ta så fantastiskt lång tid, det är ju otroligt.

Tur att du har gullpluttarna =)

Svar: Japp - sex månader! Hade ju varit kul om gubbfan kunnat kläcka ur sig att pappret behövdes i november så att vi hade kunnat påbörja processen redan då. SÅ HIMLA TRÖTT. Fast det är ändå inte det sjukaste SEB har hittat på - berättar mer om galenskapen på torsdag. KRAM!
Ida

2015-03-31 @ 19:00:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0