Tremånaderskontroll...

Vi ska på vägning & mätning av Tor om en dryg timme & jag känner mig rätt nervös för att vara ärlig. Hoppas, hoppas, på att vi ska få en godkänd viktuppgång så att vi inte ska behöva sätta in ersättning. Så ni får gärna hålla en tummer eller två för oss!
 
Lite lovande är i alla fall att han var alldeles för fet för min lilla jacka... Försökte sätta på honom den & även om jag mätt himla noga såg han ändå ut som en hobb som ätit sina frukostar alldeles för entusiastiskt. Stora hål mellan varje knapp. Så den lilla jackan fick gå till nallebjörnen Mauds växande garderob!
 
Uppdatering: Det ser bra ut, Dr A var väldigt mycket mer nöjd med Tors vikt den här gången! Firade med Starbuckslunch innan vi drog vidare till dagens andra läkarbesök - den här gången för Digby & Mammut med deras nya veterinär här i Guelph. Även där såg allt bara bra ut, även om Mammut kanske får börja tänka lite på vikten. I nuläget ser nämligen viktfördelningen hos de mindre medlemmarna i hushållet ut enligt följande: Digby på 4.6 kg, Tor 5.1 kg & Mammut lever upp till sitt namn & levererar 5.3 kg. Så nu blir det dietfoder även på torrfodersidan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0