Lite sverigeyra ja!

Det har varit en fullspäckad dag här i Guelph - MEN - nu gick ju Måns & tog hem hela Eurovision & då måste vi naturligtvis fokusera på det! Följde slaviskt uppdateringarna från Euron under dagen & när det väl stod klart att Måns vunnit tjoade jag så att stackars Tor trillade av bröstet i ren förskräckelse. Sen tvingade jag Paul att leta reda på Italiens & Rysslands bidrag så att vi kunde se på dem på stora skärmen i vardagsrummet innan vi avrundade med Sveriges bidrag. Eller... avrundade & avrundade... farmor gick & la sig efter att vi sett Heroes, men jag hade kanske inte helt fått nog. Nope, jag var sen tvungen att se hela poängutdelningen för att lite få känna på spänningen som kommer med den magiska 12:an. Räckte det där? Nej det gjorde ju inte det! För sen var jag tvungen att titta på alla sveriges eurovision vinster (Paul som kommentator):
 
ABBA 1974 "I remember this! And I still don't get it, Agneta was REALLY married to Benny?!"
Herreys 1984 "I guess you could say the choreography was a little better... at least it existed"
Carola 1991 "Wait a minute, I've seen this too, have we done this before?!"
Charlotte 1999 "Woho, they finaly got the lightshow going! But why does the background dancers look like lab technicians?"
Loreen 2012 "Oooh confetti! Ida, do we have to do this every time Sweden wins the Eurovision?"
 
SJÄLVKLART & nästa år vill jag direktsända hela finalen i vår trädgård - med ölkagge, lantchips från IKEA & ballonger att vifta med åt alla som kommer!!!
 
 

Kommentarer
Postat av: Jo

Hahaha!!! Underbara kommentarer! "Have we done this before?" Självklart! =)

Svar: Det kanske inte är lika roligt att titta igenom alla gamla eurovision-klipp om man inte är svensk... Men SÅ ofta går vi ju inte & vinner så jag tycker faktiskt att Paul får stå ut med det! :)
Ida

2015-05-24 @ 10:42:37
Postat av: Jo

Helt rätt ;)

2015-05-25 @ 09:36:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0