Love Thursdays!

Älskar Torsdagar! Dels för att det är Tors helt egna lilla dag i veckan, men också för den lilla föräldragrupp jag går till. Det är så mysig stämning där & det känns verkligen som om alla peppar & är där för varandra lika mycket som för sin egen skull. Minns ni tex mitt parkinlägg från förra veckan, hur en mamma hade tagit med sig en massa små tjejkläder som det var fritt fram för alla att ta med hem? Well, en av mammorna hade tyckt så synd om mig som blev lite utanför så idag hade hon tagit med alla pojk/unisex kläder som hon fick under sin baby shower & gav dem till mig bara så där! Check på nya härliga outfits!
Allra bäst var att Tor fick sitt allra första par shorts! För idag visar termometern 26C & imorgon ska det bli 29C - så läge att ha andra byxor än manchesterbyxor att erbjuda! Efter föräldragruppen stannade jag & en annan mamma kvar & gick till mötet om grannskapets matlagningskurser. Vi var en liten grupp på sex personer som åt soppa med majsbröd & pratade mat & roliga projekt kring mat. Det kaaan hända att jag pitchade idéen om att göra en lokal kokbok -för det bor så många olika nationaliteter här & det hade varit så himla roligt att få sätta ihop en kokbok med massa olika recept från olika hörn av världen. Håller tummarna för att det kan bli något utav det hela, för jobbet med att sätta ihop SWEAs kokbok var en av de roligaste kreativa utmaningar jag någonsin ställts inför & jag hade älskat att få göra om hela proceduren igen fast med en helt ny källa av input!

Kommentarer
Postat av: Alex

vad härligt de låter!

Svar: Åh jag är så glad för att jag hittat den här lilla gruppen - så härligt att få gå & träffa andra personer som är i samma sits som en själv!
Ida

2015-05-08 @ 07:26:47
URL: http://www.swedeoncrete.blogtspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0