Planting trees...

Kändes lite opepp imorse, men vi drog oss upp tidigt, packade in oss i bilen & körde över till grannskapets gemensamma trädgård. Lite som en enda jättestor kolonilott där alla får komma & hjälpa till samt plocka vad som finns att plocka senare under sommaren. Idag stod trädplantering på schemat, så jag planterade ett äppelträd medan Tor & Paul såg till att ett litet plommonträd fick komma ner i jorden. Tor var typ världens gladaste baby under hela trädgårdsbesöket - så fastän jag var rätt trött i starten blev det en otroligt fin & harmonisk liten stund.
Så himla mysigt ställe att vara på - massa trevligt nytt folk att prata med, jättemånga trädgårdskunniga människor & en granne till trädgården med HÖNS. Tor & jag stod & tittade på dem jättelänge, någon kanske med lite mer intresse än andra... Ja jag är besatt av tanken på höns!
 
Anyway, efter trädplanterandet åkte vi, & våra hallonplantor som vi fick för besväret hem, åt lunch & sen blev det en tur till Toronto. Först av allt för att köpa ett par nya vårskor till mig eftersom jag lyckats packa undan ALLA mina skor förrutom Uggs & gummistövlar. Jag begriiiper inte vart jag stuvat undan dem! Suck... helt klart småjobbigt dagar som denna när termometern visar 29C. Speciellt som vårt huvudsakliga mål i Toronto var Svenska Kyrkan & alltså... NEJ, jag går inte på gudstjänst i gummistövlar (det något svalare alternativet) så det hade fått bli en dag i ullfodrade vinterstövlar till kjol & det kändes bara som den sämsta kombon ever, så vårskor it was. Sen blev det gudstjänst, kyrkkaffe & dopprat med prästen. Jag stod för doppratet (så skönt att känna att den biten är fixad!) & Paul för ätandet av kyrkkaffet = alla glada!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0