There's kind people out there...

Vi hittade ju en bänk & ett matbord på en garage sale för någon vecka sen. Bordet är i massivt trä, med tre inläggsskivor & kommer att bli vårt matsalsbord så fort vi lyckas göra om vardagsrummet till matsal. Så här långt har det dock redan fyllt en viktig funktion - som altare under Tors dop. Inte illa för ett uppfartsfynd för $30 (cirka 200kr)! Är också väldigt fäst vid bänken, vår altan som tidigare har varit HELT poänglös har plötsligt blivit snäppet mer användbar.
 
Så när jag hittade en lapp i vår brevlåda som började "You bought a dining room table and a railroad bench from my Mom's moving sale on..." fick jag en klump i magen. Ville de ha tillbaka bordet & soffan? Soffan hade jag kanske kunnat skiljas från... men bordet, neeej! Men jag hade inte behövt oroa mig, tvärt om. Det visade sig nämligen att Mom - som heter Evelyn - ska flytta 8 timmar norrut, vilket innebär att hon inte kan ta med sig sina möbler. Hon & hennes dotter hade diskuterat vad de skulle göra med de möbler som var kvar & bestämt sig att vi varit så trevliga att de helt enkelt ville ge oss möblerna gratis! Hur himla gulligt?! Så nu har vi fått en antik gungstol, en jättestabil byrå samt ett litet soffbord bara så där! Ibland är det hemskt praktiskt med en pratsam man, för hade det inte varit för Paul hade de aldrig vetat vår adress & jag hade inte haft världens härligaste gungstol i min ägo. Måste fota & lägga upp imorgon - för den är så himla vacker! Dessutom har den ett perfekt gung, får bäbisar att somna på nolltid! 

Kommentarer
Postat av: Alex

men gud så snällt. härligt att stöta ihop med sådana människor

Svar: Helt fantastiskt gulligt - är lite överväldigtad över allt hon gett oss. Saker som inte bara är vackra, men som verkligen sitter på historia!
Ida

2015-05-20 @ 07:07:46
URL: http://www.swedeoncrete.blogtspot.com
Postat av: Jo

Men vad snällt! Inte ofta som folk gör sånt =)

Svar: Nej verkligen inte! Dessutom är hon världens kramgoaste lilla gumma, jag önskar faktiskt att hon inte skulle flytta så att hon hade kunnat vara lite som en extrafarmor åt oss när farmor väl åker hem!
Ida

2015-05-20 @ 14:50:04
Postat av: Jo

Btw; de där chokladpopcornen som jag köpte på vingården var jättegoda! Bara så att ni vet ifall att ni åker ut igen =)

Svar: Haha, noted!
Ida

2015-05-20 @ 22:16:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0