Blanket update...

Nu har ni väl kanske inte gått runt som på nålar & väntat på en filtuppdatering, men jag tänkte att jag postar en lägestrapport i alla fall! Hade ju helt ställt in mig på att ta bort alla smokeygrey rutor, men så var ni så rörande överens om att de skulle vara kvar att jag blev alldeles osäker & ni vet vad man säger - when in doubt, buy more yarn. Så det gjorde jag, i seafoam, & sen lekte jag hela rutskyfflarleken fem varv till & kom på att ni hade rätt. Inte bara i smokeygrey, men också i att filten var obalanserad - så jag gjorde något jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag tog bort allt det vita! Tror att Paul var farligt nära att dö chockdöden där... Fast jag har inte strukit vitt helt ur ekvationen, använder den nämligen som "fästgarn".
Nu är planen att få ihop alla rutor & sen virka en vit kant runt alltihop, sy ett foder & sen har jag Tors födelsedagspresent färdig. På tal om... hur mycket har ni gett era 1-åringar på deras födelsedagar? Tor begriper ju inte ett jotta när det kommer till presenter så jag tänker lite att vi ger honom ett bibliotekskort & så är det bra med det. Paul såg däremot ut som en femåring som blivit nedboxad av jultomten när jag introducerade den idéen, så jag tror att vi måste försöka hitta fram till någon form av kompromiss...

Kommentarer
Postat av: Camilla

Nu har du hittat balansen, jättefin!

Kan ni inte köpa en liten leksak som kompromiss? :)

Svar: Tack! Det känns verkligen så mycket mer balanserat när jag tog bort de vita rutorna.
& vi har redan bestämt att vi ska köpa Tor en barnvänlig ficklampa (lampor är OTROLIGT populära), så det blir ju självklart lite presenter... Men Paul tillhör typ camp "köpa miniflygel" till bebisen så vi har lite att prata ihop oss om innan den 6e. :) Du som har tre, ungefär vad har ni gett era 1-åringar... mest leksaker eller sånt som de behöver så som kläder & skor?
Ida

2015-11-13 @ 14:55:34
URL: http://fruek.blogg.se
Postat av: Jo

Filten kommer bli jättefin när den är klar =)

Svar: Tack! Längtar tills den är klar, sen måste vi ju också se till så att Tor får sig ett eget rum att ha filten i... förhoppningsvis något vi kan jobba på nu i helgen! :)
Ida

2015-11-13 @ 17:21:01
Postat av: Camilla

I present så har de fått leksaker av oss. Kommer inte ihåg vad de fått trots att jag försöker minnas. Däremot så har han fått mjuka paket av övriga, om jag bett dem. Knoppussel, popupleksak eller klossar kanske går hem?

I julklapp får de både mjuka paket i form av handdukar, sängkläder och leksaker.

Svar: Klossar hade nog varit något. Fast jag tycker att det är svårt det där... han tycker ju liksom att katterna är det roligaste som finns & de har vi ju redan. :)
Ida

2015-11-13 @ 20:23:07
URL: http://fruek.blogg.se
Postat av: Sara

Härligt att du blev nöjd! Och den blev toppenfin - tycker att det vita blev en väldigt fin detalj!

Svar: Tack! Det tog sin lilla tid att få till, men nu känns det som om jag hittat rätt!
Ida

2015-11-15 @ 01:51:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0