Men hagel OCKSÅ?!

Jahapp, bidde det en bättre dag idag då? Nej det blev ju inte det! För efter gårdagens lite ledsna inlägg har vi bockat av följande roooligheter:
 
1) Bebis med feber: 39C gör att livet för kotten känns lite jobbigt
2) Mer tänder! Gör livet jättejobbigt
3) Väldigt lite sömn för alla pga punkt ett & två...
4) & så kom vi på att vi inte hade några blöjor kvar - alls
5) Så eftersom vi inte har en bil den här helgen (@#!*>) var det bara att snöra på sig skorna & gå till närmsta affär där de säljer blöjor. Affären ligger 30 minuter bort, 20 minuter bort började det spöregna...
6) 25 minuter bort började det hagla
 
& så här har liksom precis hela dagen varit... Hade ju velat skriva någon om att det är en ny dag imorgon, men alltså... vågar inte riktigt. I nuläget känns det som om det varit jackpot i livet om vi bara kan ta oss igenom den här natten utan mer eller mindre konstant gråt.

Kommentarer
Postat av: Jo

Alltså, man måste ju skratta åt det för att inte gråta =) Usch! Stor kram till er alla!

Svar: Det är ju så - haglet gjorde det faktiskt lite lättare på något sätt, det vägde väl helt enkelt över vågskålen till tragikomiskt! :)
Ida

2015-11-08 @ 10:34:19
Postat av: Ingrid

ha ha, det blir ju ändå lite roligt att läsa om. Men jag vet hur det känns att ha dagar när man tänker att nu får det ändå ge sig! Allting verkar vara emot en. På tal om helt andra ting så tänkte jag bara kolla om du fortfarande stickar baby-booties...för så att säga vi har en som kommer behöva något på fötterna i vår ;) Och på tal om det så var det skönt att ha din blogg att se tillbaka på, vi tog också ett bra tag på oss att bli gravida, typ åtta månader, och det kändes som om det aldrig skulle bli till. Och jag kände igen mig så väl i hur du hade det...But anyway, tänkte bara berätta det lite sådär spontant! Kramar

Svar: Men grattis Ingrid, så himla roligt! Och det är INTE kul när man så gärna vill något så stort & så händer det inte. Minns att det kändes spännande första månaden & kanske andra men sen blev det bara superjobbigt & hela världen snurrade bara kring om det skulle gå eller inte. & såklart att babyn ska ha ett par booties! Färgönskemål?

KRAM!
Ida

2015-11-09 @ 16:04:32
Postat av: Jo

Grattis Ingrid! =)

2015-11-09 @ 17:32:19
Postat av: Ingrid

Tack tack båda två, känns väldigt kul. Jo så var det. Typ lite spännande i början, ingen stress, sedan total berg och dal bana, gå och hoppas i två veckor, totalt depp i en vecka, och så på ett igen, ha ha. Och så var jag övertygad om att vi skulle få missfall, så jag gick liksom totalt nervös fram till vecka 14 eller så. Nu känns det mer verkligt. But anyway, färger...hmmm...tja...jag gillar de flesta färger. Fast är inte så glad i rött. Gärna något i grönt, blått, eller rosa typ. Är det fortfarande bröstcancer forskning eller bidrag till syriska familjefonden kanske? Kram

Svar: Igenkänning där, på missfallsrädslan också. Det som är lite jobbigt med de små är ju att oron bara flyttas fram, det finns liksom alltid något att gå & oroa sig för. Är det inte missfallsrisk så är det SIDS eller moped!Okey, ska se vad jag har för färger på lager & så börjar jag virka så snart jag vet lite mer exakt när bebis kan tänkas komma. Tänker att det liksom är onödigt att virka något som är lagom stort i augusti. :)& du, det kommer lätt en massa merkostnader med bebisar så behåll dina pengar till det. Bootsen kommer som en liten present & så kan du lägga pengarna på typ take out. Jäklar vad vi åt take out Tors första månad i livet! Orkade liksom inte ens rota fram något av de miljoner frysmåltider som jag lagat till i förväg. KRAM!
Ida

2015-11-10 @ 10:00:47
Postat av: Ingrid

ha ha, du var som så duktig på att laga massa mat och frysa. Jag funderar på att göra något liknande, men vi har kommit så långt som att laga mat till middag, inte laga framåt i tiden. Även om jag gärna tror att jag kommer bli den människan någon gång. Ehrmm liten är beräknad till 30 Mars, vårbaby, alltid trevligt. Så jag är precis halvägs nu! eller igår för att vara exakt! Men än så länge är jag den enda jag känner, tänkte jag tajmade detta till typ allas nummer två men verkar inte så än så länge. Ja inte er då, ni kan ju ta det lugnt ett tag till. Och enligt ultraljud är det en liten flicka. :)

Svar: Hahaha! Ni hade fått vänta LÄNGE om ni hade velat tajma en till bebis hos oss, känns inte aktuellt i nuläget om vi säger så! Men även om ingen annan ligger i fas med er lilla tjej så kommer du hitta en massa nya härliga mammavänner - sjukt lätt att träffa folk när man sitter på en liten baby!
& när det gäller maten, det är verkligen jättebra att ha ett litet frysförråd (även om man nu kanske inte behöver laga & frysa in för två månader som jag gjorde) att falla tillbaka på. Kanske att du kan dubbla de där middagarna du lagar så kan du frysa in hälften.

& så måste jag ju fråga hur då mår så här halvvägs! Hoppas att du haft en bra graviditet så här långt, morning sickness är ju ett litet helvete att behöva dras med.
Ida

2015-11-11 @ 16:22:04
Postat av: Ingrid

Well...måste "tyvärr" erkänna att jag var en sådan där människa som inte blev illamående. Alltså alls. Ville nästan inte berätta för dig för det känns oerhört orättvist att det var så. Men så var det. Dock överkompenserade jag på trötthetsfronten. Typ knappt vaken under fyra fem veckor. Kändes som den längsta perioden i mitt liv. Helgerna bara låg jag på soffan, heeeela helgen. Jag var så. himla. trött. Det var helt sjukt, som en aldrig övergående jetlag. Jag hade fått för mig att man var tröttare, dvs sov mer, eller blev trött tidigare, men jag var trött hela tiden. charming. Och ja, i övrigt mår jag helt okej. Perioder av mycket finnar och mycket spännande hormoner som gör mig vansinnigt arg på allting. Börjar bli lite trött i höfter och rygg ibland, magen är ju som den är, men andra trimestern känns än så länge ganska "normal". Eller vad man ska säga.

Svar: Alltså, graviditetsillamående hade jag inte önskat på någon så jag är SÅ glad för att du klarat dig utan. Det är nog mycket i alla fall!
& jag minns den där tröttheten, man var ju inte den mest party party människan om man säger så. :) För mig var 8-månaden den bästa av alltihop, så jag hoppas att både din andra & tredje trimester blir smooth sail!

Oh, & du har säkert en massa vänner & systrar att fråga på närmare håll - men om det är något du undrar över så är det bara att höra av dig!
Ida

2015-11-12 @ 09:41:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0