Not the best day trip...

Vi hade en mindre lyckad dag i torsdags... Det började i & för sig bra med att hela familjen tog sig iväg ut ur huset tidigt nog för att ta sig in i tid till mitt morgonmöte i Toronto. Jag var trött men skönt nog inte speciellt nervös inför min intervju - det blir väl lätt så när det känns helt OK om man inte skulle få jobbet. Vilket jag inte heller tror att jag kommer att få. Det hade kört ihop sig på kontoret den morgonen, så han som intervjuade mig var även tvungen att sköta det ordinarie arbetet. Vilket ledde till att han frågade mig en fråga & en mening in på svaret var han tvungen att springa iväg & fixa med något annat - gång på gång. Blir lätt att man tappar tråden i en sån situation, så mina svar belv rätt hattiga känner jag. Oh well, som sagt, blir det inte av så fortsätter jag ju bara att vara hemma med Tor & behöver inte oroa mig för barnomsorg (vilket verkligen är något att oroa sig för här).
 
Men när intervjun var avklarad... ja då gick det nedåt rätt snabbt. Mötte upp Paul & Tor & knatade ner till vår bil. Som inte stod där Paul ställt den. RÖV. När ens bil försvinner bara så där i Toronto ringer man ett nummer & frågar vart de bärgat den, men den här gången fick vi höra att den inte registrerats som bärgad. Nu visade det sig tillslut att så var fallet ändå, men i två timmar trodde alla inblandade att den var stulen - med bilbarnstol & skötväska i. Naturligtvis sammanföll allt detta med att Tor var övertrött, hungrig & bajsade på sig. STRESSEN. Tillslut fick vi tillbaka bilen & $200 fattigare avrundade vi vårt Toronto-äventyr med en lungröntgen för min del (för immigrationen).
 
Var länge sen jag var så glad över att få komma HEM som vad jag var när vi körde in på uppfarten. Känns liiite som om det kan få dröja till nästa år innan vi åker in till Toronto igen. Bara det då att vi ska dit redan nu i eftermiddag. Matt & Megha har nämligen bjudit in oss på Thanksgiving middag. Matt är ju från USA & vanligtvis åker de hem tills hans föräldrar i Michigan över Thanksgivinghelgen, men nu sitter även de fast här på grund av immigrationsrelaterade frågor. Eftersom jag till 100% kan relatera till hur surt det känns att typ aldrig få åka hem så blir det alltså en dagstur in igen - vi måste ju skåla för allt utom just kanadas immigrationsverk!

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Vilken jobbig intervju! Känns ju ganska oseriöst kan jag tycka, att ha intervju samtidigt som man måste sköta ett jobb...De hade ju kanske kunnat boka om intervjun? Eller så kanske det var för sent redan, när de upptäckte läget. DÅ hade det ju varit taskigt att ställa in då du åkt så långt!

Det där med parkering verkar inte lätt alls! Jag saknar vår bil från Sverige, men samtidigt är det så skönt att slippa tänka på parkering, böter och bortföring av bil :) SÅ typiskt att det skulle ske en dag som då! Hur tog ni er dit, till var bilen var till slut?

Ps. SKulle gärna byta födelsedagshälsningar med er förresten! Såg ditt svar nu! Det är ju roligt att ha för barnens skull tycker jag! Och vem vet vad som händer i framtiden :) H och Tor kanske blir bästisar också ;) Jag tror jag har din mail, men i fall att jag inte har den så är min [email protected]

Svar: Det var ju inte optimalt om vi säger så, men ibland kör det ju ihop sig & nu hade jag ju åkt hela vägen dit så det hade känts ännu snopnare om allt blivit inställt.
& suck... Hatar att parkera bilen i Toronto, står man typ en minut för länge efter att parkeringsavgiften gått ut så sitter det en böteslapp på rutan. Så himla surt. Mycket bättre här i Guelph, inte en enda lapp sedan vi flyttade hit! Det värsta i torsdags var dock att ingen hade koll på att den blivit lagligt bogserad, så himla stressigt att tro att den blivit stulen. Nu hade vi ändå lite tur i oturen, de hade inte tagit den alltför långt bort så när vi fick reda på vart den var kunde Paul ta en taxi dit på en kvart & hämta upp den. Hade varit värre om den hade varit en timme bort eftersom man får betala för typ varje minut som den står där.

Haha - vi får väl ändå hoppas att H & Tor lyckas skaffa sig bästisar liiite närmare varandra! Trist om ingen av dem fixar att skaffa vänner lokalt & bara har sin bästis 9 timmars bilfärd bort! Men okay, paket-utbyte kör vi på - jag mailar dig!
Ida

2015-11-28 @ 19:55:51
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0