Kaos i svinottan...

Antar att det finns något internationellt galaktiskt karmakonto för bebisar som gör att om du drar lotten "nöjt, sovande, barn tur & retur under lång bilresa" så åker du på en käftsmäll följande dag. För i annat fall vet jag inte riktigt varför vi var tvugna att starta dagen vid halv fem här i huset. Vilket jag hade kunnat leva med om kotten i vart fall varit glad, men han är ÄNNU deppigare än jag över att behöva vara vaken. De senaste 90 minuterna har tillbringats med Tor gråtandes på golvet. Plocka upp honom tänker ni kanske... jo fast då tappar han det HELT. Så jag lägger ner honom igen & det orsakar i sin tur ytterligare en eskaliering på missnöjes-skalan, så då får han komma upp igen & på något vänster är det ändå fördjävligare än att ligga på golvet. Amma då? Um... tror att de svältande korna i bibeln hade kunnat frambringa mer mjölk i nuläget - tooorrsugen.
 
Så det enda som får honom någorlunda nöjd är katterna, men de vill av förklarliga skäl inte direkt hänga med honom. Får något minut här & där av "inte skrikande bebis" medan Mammut avlastar & sen blir det mentalt bebis-sammanbrott när Mammut går undan & tar en paus. Seriöst, katten förtjänar levergodis senare idag för sin insats. Men men... om bara 14 timmar eller så är Paul hemma & kan avlösa. Det ser vi fram emot!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Uh! Vilken hemskt start på dagen! Hoppas att Tor somnar och vaknar på en bättre sida efter tuppluren.

Har du testat vattenlek? Det brukar roa våra barn när de är på det humöret.
Stor kram till dig!

Svar: Vi har fått in två tupplurer, men vaknar konstant på fel sida - välkommen tand nummer fem! Får nog ta & tappa upp ett bad för eller senare, det är ju hobby nummer ett & jag börjar känna mig lite desperat. :(
Ida

2015-10-05 @ 12:47:20
URL: http://fruek.blogg.se
Postat av: Jo

Åh stackars er båda! Hoppas han blir gladare och lugnare under dagen.

Stor KRAM!

Svar: & vi har en femte tand! Vilket vi firar med GNÄLLFEST delux... Vill liksom inte ta in att det inte ens är lunch än. Suck.
Ida

2015-10-05 @ 15:28:51
Postat av: Camilla

Har han så jobbigt så ge smärtlindring. De där tänderna ställer till det :/

Svar: Vi gav lite när han vaknade nu på morgonen igen, vilket hjälpte - han somnade om (om än oroligt) till klockan 8. Så himla tacksam för att vi inte behövde starta ännu en morgon vid fyra!
Ida

2015-10-05 @ 20:06:33
URL: http://fruek.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0