Lustigkurre...

Okay, den här lilla filuren vill inget annat än att stå nu för tiden. Vi gör ju vårt bästa, men det går inte att passa på honom precis hela tiden vilket leder till att han då & då dimper i backen. STORA tårar som rullar nedför de knubbiga kinderna = AJ i föräldrahjärtat.
Så eftersom det ändå regnade idag bestämde vi oss för roadtrip till IKEA, det hör ju liksom nästan till när det är dåligt väder! Målet var EKORRE, som färdigmonterad visade sig vara en riktig hitt. Anyway, när vi ändå var där passade vi på att trava igenom hela affären & Paul ägnade sig åt sin favorit IKEA-hobby alla tider - dåliga sverigeskämt. Ofta är de så där dåliga att jag inte ens orkar stöna trött, som exempel:
 
Paul - Pardon me!
Moi - ?
Paul (håller upp IKEAs PRUTA) - Had too much beans yesterday!
Moi går därifrån...
 
Men idag fick han till en riktig klassiker i restaurangkön. Vi stod nämligen precis framför efterrätterna & en av de saker de hade till salu var punch-rullar. Also known as 151or & dammsugare. Paul bara "Oh look, they have 151's! But I don't think I'll have one... they are so DAMn SUGARy". Alltså, orka.

Kommentarer
Postat av: Jo

Hihihi =)

2015-10-25 @ 09:20:45
Postat av: Jo

Btw, i den vinkeln, om man tittar snabbt, ser det ut som om Tor har en hockeyfrilla =) Han är fortfarande jättesöt =)

Svar: Nja, det är nog mest vinkeln då - han har inte nog med hår för en hockeyfrilla. Däremot har han ofta "seriefigurs babyhår". Alltså en liten virvel som står rakt upp på huvudet & två små virvlar som sticker ut bakom öronen.
Ida

2015-10-25 @ 09:22:42
Postat av: Jo

Älskar Tintin-frisyren =)

Svar: & passande nog är planen att Tor ska vara just Tintin på Halloween!
Ida

2015-10-25 @ 20:01:16
Postat av: Jo

Antar att det är onödigt att be om bild och att det kommer att komma =)

Svar: Absolut!
Ida

2015-10-26 @ 17:59:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0