A lovely little hat... or not...

Som sagt, jag virkade en mössa åt Tor & kände mig så himla nöjd! Vet ju att han inte är förtjust i något som ens snuddar vid att räknas som huvudbonad, men tänkte ändå att han kanske skulle kunna sporta den nog länge för att jag skulle kunna knäppa ett foto. Eller i alla fall få en vag känsla av hur den såg ut på ett barnhuvud... Well, inte om Tor hade något att säga om saken. SOM JAG SLET!
& det gjorde ju bevisligen lille herrn också - mössan slets av så snabbt att det känns lite som om "mössavtagning" kan vara Tors kall i livet... Testade först att knyta under hakan, men det resulterade enbart i förbannad bebis.
Så då bytte jag till att alternera mellan hans gråa mössa & den vita i samma model som jag virkat åt Daisy. En strategi som inledningsvis fungerade lika uselt...
Tills Tor kom på att det ju faktiskt var rätt roligt att leka den här mössleken med mamma & varför slösa en bra mössavslitning på en mamma som inte ger en sin fulla uppmärksamhet?! Så det var alltså nyckeln till det hela: sätta på Tor en mössa, titta bort (fippla fram kameran), sno runt & knäpp ett kort precis innan han slita av den & så på med nästa!
Hur det blir i vinter? Jaaa... Antingen får vi väl sitta inne eller så är det ju bara att HOPPAS på att Tor växer ifrån hela antihattiheten.
Men vi är i alla fall förberedda på kallare väder!

Kommentarer
Postat av: Jo

Söta mössor =)

Svar: Tack! Så himla bra pyssel också, blir klart under Tors två sovstunder på dagen!
Ida

2015-09-25 @ 08:43:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0