Bamse kärlek...

Tycker alltid att måndagar är den jobbigaste dagen på hela veckan. Hela helgen har man liksom varit två om föräldraskapet & så BAM kommer måndag & så är jag ensam ansvarig för att underhålla kotten från morgon till kväll. Idag var det extra knivigt eftersom det dessutom regnade ute... så jag satt & drog på vår promenad tills det kändes lite som om jag skulle spricka om vi inte kom oss iväg. Så promenad blev det & när vi kom tillbaka så var det precis i tid till postguden. TIMING! Jag fick lättsockrad lingonsylt (åh så lycklig!) & Tor fick sötaste tröjan:
För en gammal Bamsefantast som jag så var det här nostalgi på hög nivå. Fast det kanske allra bästa med hela tröjan är att garnet som farmor använt till Bamse är växtfärgat med björk från vår stuga. Så det är liksom en liten bit av mitt hjärta som stickats in i Tors tröja!

Kommentarer
Postat av: Jo

Jättefin! Så fint att färgen är från stugan, hur har hon fått det?

Svar: Farmor brukade växtfärga massor när jag var liten - inte bara med björk, utan med en massa andra växter. Det garnet Bamse är stickad i hade hon i en gammal kofta som hon rev upp & återanvände.
Ida

2015-09-30 @ 08:49:28
Postat av: Monica

Vilken underbar farmor du har och vilken underbar tröja!

Svar: Farmor är fantastisk på så många sätt & hon kommer hela tiden med överraskningar så som denna tröja - så underbart!
Ida

2015-10-04 @ 22:51:02
URL: http://engelsktporslin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0