Skype, crocheting and Digby...

Idag har vi haft en sån där lite småputtrigt härlig dag med en massa småsaker som har gjort att det känns alldeles varmt & härligt inombords. Först ut, farmor har fixat sin skype så att vi kan skypa med bild! Så himla glad över att min fina farmor fick det gjort - nu kan hon & Tor vinka till varandra hur länge som helst! En annan hemst bra sak är att mina småkrassliga herrar verkar känna sig piggare. Väldigt bra, sjuka män är ju så där roligt att omge sig med. Sen fick vi iväg en liten hög med paket som legat & skramlat i vår hall alldeles för länge & så fick jag ett ryck & köpte på mig lite garn & virkade en mössa till Tor. Nu kommer han ju i & för sig stenvägra att ha på sig den (Tor HATAR mössor & hattar) men jag är nöjd i alla fall. Var så härligt att få använda händerna igen, var alldeles för länge sen som jag gjorde något kreativt. Får försöka snabbfota den på Tor imorgon så att ni får se... & går det inte får jag väl låna Daisy som modell! Eller kanske Digby... Digby är inne i en period då han vill ha kärlek, kosta vad det kosta vill - så om det kräver att han har på sig en liten virkad hatt så tror jag att han accepterar det.
Lilla fina kissen försöker till & med kela med Tor då & då - men det går sådär. Tor blir liksom bara helt vild & galen & rycker i kattstackarn så att jag får gå i mellan för Digbys skull. Ändå, två minuter senare är han tillbaka & bara "men kan vi gosa fint nu då?". Vilket resulterar i nya gallskrik av glädje & lösryckta handfullar av päls... Ibland känns det jättejobbigt att tänka på att Tor inte kommer att vara bebis för alltid, men när han ångvältar över katterna så är det ju inte utan att jag önskar att han kunde bli 5 år på stört & ha lite mer vett i huvudet!

Kommentarer
Postat av: Jo

Skönt att höra att de är på bättringsvägen. På tal om bilder; när kommer bild på trappen? Är jättenyfiken på hur det blev =)

Svar: Det är inte klart än - men jag får ta en "halvvägsbild" så du får se hur det ser ut nu. Tycker redan att det är SÅ mycket bättre!
Ida

2015-09-23 @ 07:32:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0