Söt & sötare...

Det var absolut tanken att jag skulle blogga igårkväll. Det var också tanken att vi skulle äta fryst yoghurt & titta på film. Men det bidde inget alls utav det hela eftersom vi somnade tillsammans med Tor vid halv nio & sov igenom hela natten (mer eller minde) fram till klockan åtta. Alltså, jag känner mig liksom NY - ögonen gör inte ont & det känns nästan som om jag kommer att kunna kläcka en orginel tanke eller två idag. MÖJLIGHETER!
 
Vad jag hade tänkt blogga om igår? Hur det är hemskt bra att bebisar & katter är så söta. För när man preeecis lyckats få liten bebis att somna själv i stora sängen & man älgar iväg på tysta fötter för att hämta en målarbytta & man vänder sig om & inser att bebin nu är vaken för att ens katt bestämt sig för att tvångsgosa med sagda bebis... Ja då hade man ju kunnat bli lite irriterad. Kanske så där irriterad att ett blodkärl bara sagt POPP i huvudet på en & så hade bebis & katt fått framleva resten av sina dagar utan sin mamma. MEN. Sötdöden satte som tur var stopp för det scenariot:
Det går liksom inte annat än att le som ett fån åt den här kombon!

Kommentarer
Postat av: Malin C

Åh gullisarna! Tor ser så nöjd ut! :) Cesar drog Hugo i pälsen idag och det var på millimetern att jag fick min hand emellan så jag fick "bettet" av Hugo istället för att Cesar skulle få det. Inte lika gulligt!
Alltså är lakanen från IKEA? Köpte nämligen nya igår och det verkar vara samma som ni har, så klart!!

Svar: Tor ÄLSKAR katterna, så för honom måste det ha varit helt fantastiskt att vakna upp till Mammut. Men vi får alltid passa på just den här kombon, för Mammut har liksom inte i sig att gå iväg när det blir för mycket så han reagerar som Hugo om det blir för mycket. Digby är tacksammare på det viset att han alltid går iväg istället för att bita ifrån, så där behöver jag inte oroa mig lika mycket.
& självklar är det IKEAS Strandkrypa! Älskar dem, känns så somriga & romantiska!
Ida

2015-09-12 @ 21:23:19
URL: http://mclapper.blogspot.se/
Postat av: Jo

Sötdöd! =)

Svar: SÅ HIMLA SÖTA! Känns som om Tors första ord kommer att bli katt, för det finns liksom inget som han tycker bättre om! :)
Ida

2015-09-13 @ 14:58:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0