Chicken workshop!

Häromdagen gjorde jag något så ovanligt som att promenera runt i down town på egen hand & då har man ju helt plötsligt lite tid att kolla sig omkring (behöver inte konstantspana efter skor/hattar/vattenflaskor som kommer flygandes från vagnen) & vara lite spontan. Så jag tog en sväng in på vår farmers market & helt plötsligt fick jag syn på en poster från Guelphs "Poultry Industry Council" där de annonserade för en halvdags workshop för just "bakgårdshöns". Kan ju vara så att jag känner mig lite svältfödd på information, att jag kanske saknar föreläsningar & att få lära mig massa nytt... men jag blev så till mig att jag sprang hem på direkten & ansökte om en plats (fanns bara 20) & nu har jag fått ett mail om att jag är välkommen den 7 maj. Alltså - så himla perfekt! Dels då för att det ska bli SÅ roligt & (förhoppningsvis) lärorikt att få tillbringa ett par timmar med att lära mig mer om höns menävenförattdetkanskekanvarasåattsläktingarärpåingång
dendagen&nufårjagengiltigursäktattintevaramedprecishelatiden... Höns-workshop alltså, mitt första lilla steg mot att bli en bakgårdsbonde!

Kommentarer
Postat av: Malin C

Älskarnärduskriversådär! :)
Och inlägget innan, mutor är väl toppen! Idag mutade jag med film till lunchen så jag skulle hinna göra disken. En muta om dagen så håller sig mamman någorlunda samlad!

Svar: Haha - vad bra! Då kan jag fortsätta att skriva av mig så utan att behöva oroa mig för att det är störigt för er läsare! :)
& vad jag önskar att jag hade kunnat muta med film jag med, men det har Tor alldeles för mycket myror i byxorna för!
Ida

2016-04-20 @ 22:26:03
URL: http://www.vavawoom.com/malinclapper

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0