Klätterapan...

Idag lärde sig Tor klättra på riktigt... hjälp. Han har tagit sig upp på soffan sedan tidigare, så det hade jag vant mig vid men nu är det på en helt ny skala. Dels har han lärt sig att klättra upp på köksstolarna, men han har även lärt sig att knuffa bort stolen till diskbänken & väl på stolen försöker han sen att klättra upp på diskbänken. Alltså, NEJ - inte okey! 16-månaders småttingar har liksom noll & intet att göra på diskbänkar. Känner mig så himla stressad just nu - vad gör jag om jag tex måste gå på toaletten & inte kan sekundpassa? Är det här slutet för stolar i det Chvostekska hemmet? Måste vi äta ståndes eller sitta på kuddar tills Tors vett har vuxit ikapp hans klättrartalang? Paul däremot verkar tycka att det här är goda nyheter & sitter redan & googlar på miniatyrklätterväggar...

Kommentarer
Postat av: Malin C

Usch Cesar är i samma fas. Ramlade framlänges med en stol förra veckan, trodde både han och jag skulle dö där några sekunder. Är LIVRÄDD för när han börjar flytta stolarna så som du beskriver, vårt hus är ju i tre plan och trappan ner till bottenplan blir ju livsfarlig. Står man på en stol så gör inte grinden någon nytta. Kommer du på smarta lösningar så skriiiiv!
Just nu förbereder jag en kampanj för att få maken att ge med på att bygga vägg och dörr till bottenplan...

Svar: Hjääälp. Mina föräldrar har ett suterränghus i tre plan & bara tanken på att ha Tor springandes runt där gör mig stressad. I nuläget tror jag att vi kör på att helt enkelt plocka bort alla vanliga stolar & ersätta med ihopfällbara stolar som bara får vara utfällda när vi sitter på dem. För vi får väl hoppas att det i alla fall dröjer lite innan ungen lär sig att fälla upp stolarna också! Men ni kanske har för mycket möbler som går att putta runt & kliva upp på för att det skall fungera... Så i det fallet hade jag nog kört på väggalternativet för att få lite lugn & ro i själen!
Ida

2016-04-27 @ 08:36:48
URL: http://www.vavawoom.com/malinclapper

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0