Little blue truck!

Åttiofem helger i rad har vi varit på väg att åka iväg på road trip för att köpa en trehjuling åt Tor. Det har dock alltid skitit sig på grund av snöstorm - men inte idag, för idag fick vi plötsligt sommarvärme, sol & 21C. DEN LYCKAN. Eftersom vi varit på vippen att köpa den där trehjulingen så hysteriskt många gånger så visste vi precis vad vi skulle inhandla. En fin röd trehjuling som växer med barnet. Men så är det ju som det är med små envisa ungar... Vi svängde in på affären, satte Tor i sadeln & vårt glada barn bröt ihop totalt. Han avskydde den. Benen åkte in i pedalerna & han nådde inte fram till styret vilket fick honom att bli råförbannad. Skriken & gråten ekade genom hela Kitchener. Så vi gav upp, plockade ut honom & tänkte trött att "då får det väl vara då!". Men Tor hade andra planer, de små benen speedade iväg & helt plötsligt stod han & kramade en liten blå plastbil & hojtade "beep, beep" med världens gladaste lilla röst. Nu råkar det vara så att Tors favoritbok heter "Little blue truck" & den lilla bilen i boken säger bara en enda sak - beep beep - så det var alldeles klart att Tor identifierade bilen i affären med sin kära lilla bokbil. Så nu är vi med liten blå plastbil & innan det ens var fullt ihopmonterad var Tor så exalterad att vi var tvugna att ta ut honom på provtur!
Den kommer med både drinkhållare (som allt annat i nordamerika) & litet parasol mot solen, så det får vi skruva på nu ikväll då kotten sover.
För en plasthatar som jag så tar det ju i ärlighetens namn emot lite att vi lagt pengar på just 100% plast... Men samtidigt så känns det så härligt i mammahjärtat att få göra kotten genomglad, så just för idag struntar vi i plastmotståndet & fokuserar på hur otroligt, himla, glad man kan bli för en liten blå bil med röd beepig tuta!

Kommentarer
Postat av: farmor

Heja Tor!!!!! Du visste bäst!
farmor skulle ha valt detsamma som du,
plast är inte alltid dåligt.
Tummen upp för dig Tor och en Bamsekram till dig från farmor

Svar: Lilla blåa bilen har varit ute på tur idag igen & Tor var SÅ nöjd där han åkte! Vi kunde till & med dra in den i skogen, på små stigar, & den rullade på utan problem. Tror inte att detsamma gått med trehjulingen, så jag var väldigt nöjd jag med.
Så tusen tack farmor - känner på mig att det här kommer att bli en favorit i sommar!
Ida

2016-04-17 @ 07:27:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0