From the garden week 4

Det har varit lite si & så på matfronten den här veckan. Orken har nämligen inte varit på topp, omställningen till att ha Daisy här på heltid igen tog på krafterna hos både Tor & mig. Så det blev endel take out & annars mest bara väldigt enkel mat - tills idag - för idag var det freezer meal prep day med Jess! Klockan 10 på morgonen dök vi upp hemma hos dem med lådor fyllda med zucchini, mangold, morötter, majs & massa massa kål & sen tillbringade Jess & jag SEX timmar med att svänga ihop det här (gånger två då, det här är bara min laddning mat):
Kåldolmar - fyllda med ris, köttfärs & så lök från Jess trädgård. Mangoldpaj gjord på deras/vår mangold, ankägg/våra ägg samt mjölk & ost direkt från en bondgård som Jess köper opastöriserade produkter från. Lådan ni ser är helt full av burkar med vegetarisk chili - köpte alla råvaror till den på en liten mennonitbondgård som ligger en kvart från vårt hus. Så himla mycket mat & så härligt att få stoppa ner allt i frysen & veta att vi har att ta av de dagar jag inte har ork att ställa mig vid spisen!
Save

Kommentarer
Postat av: Jo

Bra jobbat! Är allt lite avundsjuk. Fast jag har varit rätt duktig den senaste tiden och lagat lite bra mat på helgen för att ha i veckan.

Svar: Kanske att du kan fixa en freezer meal prep date med någon av dina vänner också - så himla bra att ha för luncher & de dagar man bara inte orkar laga middag.
Ida

2016-08-22 @ 21:13:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0