PR-card!!!

Det har varit ett par småjobbiga dagar här - vi har ju inte haft Daisy på två veckor pga semester & omställningen till två toddlers var brutal. En viss liten fröken hade nämligen helt glömt bort det här med att DELA, så dramat låg på topp måndag, tisdag & onsdag. Det var så där så att jag satt i parken igår & såg hur Daisy ryckte varenda leksak ur nävarna på Tor & bara kände hur orkesdepon i kroppen dränerades totalt. De har ju jättemycket utbyte av varandra, & jag känner att jag bygger på Tors framtida svenska, men igår kände jag bara "Neeej, nu slutar vi med det här & myser ihop bara vi två". Puttade trött hem vagnen för lunch & kände mig i ärlighetens namn rätt nedslagen... & så rullade vi in på uppfarten samtidigt som brevbäraren & han sticker en bunt brev i handen på mig. Allra överst, ett väldigt officielt kuvert till mig. Öppnar upp & där är mitt PR-card! Trodde nästan att jag skulle svimma där jag stod. Herregud så länge jag väntat & nu har jag äntligen permanent uppehållstillstånd med i princip alla rättigheter utom att rösta! Allt det där jobbiga bara rann av mig & det var väl inte så att resten av dagen var superlätt - men ni vet när man är så där riktigt glad för något, då spelar det ingen roll även om två små 1-meters människor råkar tokvråla argt i unison!
 
Happ, nu ska jag köpa en körkortsbok & börja plugga & så ska vi typ nöjesköra över till USA någon helg bara för att. Känns helt surrealistiskt att jag äntligen kan korsa gränsen!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Wohooo! Grattis! Så som du har slitit och kämpat, under dessa år. Tror att glädjen och lättnaden som infann sig är svårt att beskriva. Hoppas att ni firar det ordentligt ❤️🎉🎈
Kram

Svar: Jag veeet! Så surt att vi inte kan fira med bubbel just nu pga magsåret, men vi får ta igen det i oktober! :) God middag blev det i alla fall!
Ida

2016-08-19 @ 08:46:15
Postat av: Jo

Jeeij! Grattis! Så kul och skönt för dig. Nu kan ni komma hit också ;)

Svar: Tack tack! Vi tänker att vi kommer nästa sommar då Tor är lite större & då det är lättare att få tag på höns-sittare (tänker att folk nog inte är så pigga på att ta hand om dem mitt i vintern då det inte blir så mycket ägg för arbetet).
Ida

2016-08-19 @ 19:29:48
Postat av: Sandra

Wohoo! Äntligen, grattis Ida =)

Svar: Tack! Det känns så skönt att kunna lägga hela ansökningseländet bakom mig! Nu blir det citizenship om fyra år så att jag förhoppningsvis slipper deala med immigrationen i fortsättningen!
Ida

2016-08-19 @ 22:29:14
Postat av: Jo

Jeeij! Ser redan fram emot det =)

Svar: Vi får planera mer längre fram så att vi får se dig ordentligt när vi är där!
Ida

2016-08-21 @ 09:24:37
Postat av: Jo

Ja! =)

2016-08-23 @ 08:46:16
Postat av: Anna

Visst är det en underbar känsla? Vi fick vårt i oktober, hade då 11 dagar kvar på visumet....

Svar: Så galet skönt! Det är ju en så långdragen process att det känns närmast overkligt att ha tagit sig igenom det hela. Är liksom van att hela tiden ha det orosmomentet malande i bakhuvudet, så jag får påminna mig om att det hela är över!
Ida

2016-08-25 @ 17:30:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0