Woot - visit from Sweden!

Vi fick finbesök idag - Fredrik, aka Elsas pappa/Pauls bestman kom & hälsade på! Har inte sett honom på tre år, så det var så himla härligt att få en dag ihop. Vi inledde med besök på vår farmers market, åt våfflor till lunch (med hjortronsylt på mina - bästa presenten!) & efter det körde vi iväg & tittade på en liten stuga som är tillsalu. Pauls mamma har nämligen ett crush på stället i fråga men kan av förklarliga skäl inte komma ifrån i nuläget så då fick vi åka dit & titta istället. Inte mig emot - är lätt beroende av att kolla fastighetsannonser så det var inte jättesvårt att få mig med på just det här uppdraget!
Så sjukt gullig liten stuga - dock med betoning på liten. Gäller att downsiza rätt rejält om man vill flytta in... Kommer dock med en lada på köpet, lite otippat men roligt!
Happ, sen körde vi hem & Paul tog med Fredrik till vårt lokala bryggeri som ligger typ 2 minuter bort - gångväg. De kom hem med hibiscus & hallonöl som tjejerna blev sjukt intresserade av...
Alltså, det här kortet som Fredrik tog... kan vara mitt absoluta favoritfoto ever, alla kategorier. Höns alltså... kanske det roligaste som någonsin hänt mig. De är bara så galet underhållande - nyfikna, pratglada & alltid på gränsen till att vara småfräcka.
Jag tror att jag officielt konverterat till en crazy chicken lady!
Save

Kommentarer
Postat av: Målvaktsmamman

Men jag dööör vad roligt:)) #fanclubhöna

Svar: Men eller hur?! Höll på att dö av skratt när jag såg den - sååå typiskt hönsen!
Ida

2016-08-28 @ 09:53:26
URL: http://malvaktsmamman.blogg.se/
Postat av: Jo

Typ mysigaste bilden! =)

Svar: Det är väldigt mysigt med höns måste jag säga - det händer hela tiden något, de pratar på med en & är hela tiden med på ALLT.
Ida

2016-08-28 @ 10:18:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0