Engelska A1...

Har precis skickat in min näst sista uppgift innan jag är klar med min första engelskakurs & jag måste säga att jag är SÅ lycklig för att jag bestämde mig för att läsa vidare. Det var nämligen på inget sätt självklart. Var så stukad efter min tid vid UofT att jag under en period kände att jag fått alldeles nog av universitetsstudier. Fast så började det mala inne i mig... kände att jag var TVUNGEN att lära mig något nytt & så väcktes tanken på att läsa engelska. Den här kursen på halvfart har varit precis vad jag klarat av, precis vad jag orkat med tillsammans med att ta hand om Tor, men det har varit helt fantastiskt att få sätta mig in i nya koncept & utmana mig själv igen! Har precis skrivit en liten uppsats om Australiens "Stolen Generations" & har nu hur många som helst tankar & uppslag som studsar runt i huvudet. Alltså, att vara svensk & kunna läsa helt gratis på distans är ju verkligen bara fantastiskt!
 
Nästa inlämningsuppgift har deadline andra veckan 2017 & sen drar kurs nummer två igång nästan på direkten. Funderade ett tag på att byta universitet till Linnéuniversitetet men som det ser ut nu blir jag kvar vid Umeå Universitet. Dels för att jag verkligen gillat deras kursupplägg men kanske mest för att jag har kommit att tycka om mina lärare så himla mycket. Deras pepp & fina feedback har nämligen varit helt fantastisk - det har varit så fint att för en gångs skull få höra att jag inte är helt dum i huvudet (tillskillnad mot hur det var på UofT). Så ja, jag stannar nog där jag är åtminstone tills jag har tuffat till mig lite igen & återfått lite mer akademiskt självförtroende!

Kommentarer
Postat av: Jo

Jeeij för dig! Kul att du trivs så bra, det är du värd =) <3

Svar: Tack! Fick precis tillbaka ett VG på uppgiften som jag skickade in igår. Den var värd 40% av det här delmomentet så det kändes verkligen jätteskönt! Nu har jag två saker kvar att få ihop över julen, men det känns som om jag har ett klart VG redan nu & det är jag så otroligt glad för - känns som om jag inte är helt värdelös på den akademiska biten trots allt!
Ida

2016-12-19 @ 18:00:02
Postat av: Jo

P.S Det kan hända att det dimper ner ett litet paket på förstukvisten någon gång nästa vecka eller så. Du får jättegärna höra av dig när det kommit fram så att jag vet och kan sluta nojja =)

Svar: Åh tack, det ser vi fram emot! Jag ska försöka få iväg en liten julklapp till dig med, men vi ligger så otroligt efter i år eftersom vi varit sjuka i princip från Tors födelsedag. :(
Ida

2016-12-19 @ 18:03:03
Postat av: Jo

Du har alltid varit fantastisk på den akademiska biten, det var bara idioterna du jobbade med förut som inte såg det.

Ingen fara, förstår helt! Kommit fram till att det är lite trevligt att få i efterhand, förlänger julkänslan =)

Svar: Tack Jo. Jag har ju alltid gillat utmaningen & ÄLSKAR när jag har tusen tankar som snurrar runt & tillslut blir något konkret. Den biten försvann dock i ett par år där i & med UofT så det känns jätteskönt att den inte dog totalt utan mer "gick i ide".
& vad bra - hoppas att det är fler än du som känner så, vi har verkligen inte fått till något alls i år!
Ida

2016-12-20 @ 17:32:13
Postat av: Jo

Ja, det är ju skönt =)

Haha! Det tror jag säkert!

2016-12-22 @ 21:29:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0