Det här med Skype...

Tor kan vara rätt reserverad när han möter nya människor, men igår när Sandra klev innanför dörren lyste han upp som en sol, sprang fram & ville bli upplyft. Stod som ett ufo & kunde inte alls få ihop det - tills jag kom på att Tor nästan alltid hänger med på ett hörn när vi skypar med Sandra. Eftersom vi pratar med henne rätt ofta, säkert en gång i veckan, är hon ju faktiskt inte en främling för Tor. Så himla häftigt! Resten av kvällen körde Tor show för oss allihop: han dansade järnet, visade alla sina leksaker & slutnumret involverade naket barn som skrikande av glädje sprang runt varv på varv i vardagsrummet. Han toktömde energinivåerna så till den milda grad att han faktiskt sov genom hela natten - bästa Alla Hjärtanspresenten ever!

Kommentarer
Postat av: Jo

Vad roligt! Känner att vi nog att vi borde skypa mer =)

Svar: Japp, det måste vi! Skype date någon dag den här veckan?
Ida

2016-02-14 @ 17:20:13
Postat av: Trillingnöten

SKype är fantastiskt!! VAD skulle man göra utan det?! Vi märkte också det när vi var hemma i somras. Vi Skypar med barnens morfar hela tiden och när barnen träffade honom igen (efter nästan två år. H var 3 månader sist han träffade morfar)var det som att de träffats igår! Fantastiskt!

Svar: Åh vad underbart - det måste ju ha känts helt fantastiskt! Nej, nu MÅSTE vi bli bättre på att Skypa vi med!
Ida

2016-02-16 @ 13:49:56
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Jo

Absolut! Säg dag och tid =) (dock inte lördag kväll då jag förmodligen ska på bio :))

Svar: Okey, Tor sov som en kratta idag så jag vill se hur det går imorgon & sen försöka bestämma en tid för Skype. Men sover han vettigt imorgon (så att han inte är fullt lika gnällig) så kan vi kanske försöka på fredag?
Ida

2016-02-17 @ 09:36:59
Postat av: Jo

Det låter bra. Du kan höra av dig på whatsapp när det passar, jag är hemma.

Svar: Okey, will do!
Ida

2016-02-18 @ 07:47:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0