Fancy Friday Mix-up!

Fredagar ÄR ju lite festligare, så är det bara - så här i huset kör vi på konceptet "Fancy Friday" sedan två fredagar tillbaka. Daisy valde en lila kreation idag, med en liten rosa fascinator & för Tors del blev det blå skjorta & fedora. Fast... Någon kunde inte hålla sig & var tvungen att bytlåna!
Hehehens!
Daisys fascinator passade extra bra på Tor då den precis täckte det nyaste blåmärket... 14 månaders som precis lärt sig springa - hej blåtira!
& så avslutade vi fotosessionen med lite pandamys!
Hade ju varit prima om Tor känt för att posa lika fint som Daisy - men det här med gosedjur är inget han riktigt har anammat än. Pandan är det enda gosedjur han är intresserad av, men kramarna är sekundsnabba!
Hoppas att han ska vara lite mer generös med kramarna nu till helgen, imorgon får vi nämligen gudmorsbesök i ett par dagar!

Kommentarer
Postat av: Jo

Den här gudmodern har också blåmärke fast på låret. Resultatet av "jag är ute på klubb men är jättetrött och vill hem NU och hoppsan där var det en kant, AJ".
Vilken gudmor är det som kommer och hälsar på? Hälsa i vilket fall som helst =)

Svar: Ajdå! & det är Sandra som kommer & hälsar på från Calgary. Hon lyckades pricka värsta bästa vädret, minus 28 idag...
Ida

2016-02-13 @ 08:38:17
Postat av: Jo

Oj, jäklar vad kallt! Här håller vi till godo med 0 +- någon grad. Själv har jag lyckats bli sjuk, hoppas ni slipper det.

Svar: Japp, riktigt svinkallt. Har varit supervarmt resten av vintern också, så det här kom som en liten chock för systemet.
& usch då, drick mycket te & sköt om dig så att du blir frisk snart. Så himla jobbigt om man måste dras med något länge!
Ida

2016-02-14 @ 09:44:04
Postat av: Jo

Och glad alla hjärtansdag till er! ♥=)♥

Svar: & Happy Valentines till dig med!
Ida

2016-02-14 @ 12:14:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0